Din vardag. Och dina behov.

Vid flera undersökningar har vi frågat våra kunder om varför de valt Humana. Svaret kommer med ett ord. Tryggheten.

Vår kund Felix gör high-five

Det gör oss väldigt stolta och glada, för vi kan inte tänka oss att ett assistansbolag kan få ett finare betyg. Med tanke på att vi dessutom är det företag som flest kunder har valt, kan vi med gott samvete prata om ett tryggt val.

Att vara störst är i sig ingen fördel men det gör att Humana kan planera verksamheten långsiktigt och samtidigt utvecklas, eftersom vi har tillräckligt med resurser.

Tryggheten kommer av en nära kontakt med teamet som finns runt dig som kund och en bred kompetens kring diagnoser och funktionsnedsättningar. Dessutom har vi lång erfarenhet i branschen med viktig kunskap om lagar och regler. Humana är medlem i Vårdföretagarna, Almega och har självklart tillstånd från Socialstyrelsen att bedriva personlig assistans.

Varför välja Humana?

  • Humana har Sveriges största juristkår inom personlig assistans. Du får kostnadsfri juridisk hjälp hela vägen fram till rätt beslut.

  • Du har stort inlyftande på din assistans med val av assistenter och du får god insyn i assistansekonomin.

  • Du får ditt eget "lilla" team med assistenter, kund- och assistentansvarig, jurist, löneadministratör samtidigt som du får tillgång till kunskap och resurser som finns i en större organisation.

Läs mer om personlig assistans hos Humana.

Vad säger våra kunder och assistenter

Nöjda kunder som rekommenderar oss till sina vänner är den främsta anledningen till att vi har vuxit så mycket genom åren.
Läs vad våra kunder och assistenter säger om oss.

Kontakta oss

Om du har frågor, funderingar eller vill veta mer om oss är du varmt välkommen att höra av dig. Fyll i kontaktformuläret här på webben så kontaktar vi dig eller så ringer du 020-30 31 00.

Kontakta oss
Sök jobb här

Vad tycker våra kunder?

Se filmerna där de berättar själva.