Tryggt och personligt hos Sveriges största företag inom personlig assistans

Ett tryggt val inom personlig assistans

Varför valde du Humana? Den frågan ställde vi till våra kunder i en undersökning och fick ett svar som gjorde oss glada. För svaret var ”tryggheten”.

Vid en kundundersökning frågade vi våra kunder om varför de valt Humana. Svaret kom med ett ord. Tryggheten. Det gjorde oss väldigt stolta och glada, för vi kan inte tänka oss att ett assistansbolag kan få ett finare betyg. Och med tanke på att vi dessutom är det företag som flest kunder har valt, kan vi med gott samvete prata om ett tryggt val. Fortsätt gärna att läsa mer om hur vi skapar det.

Fem trygga punkter med Humana:

  • Du bestämmer över din personliga assistans
  • Du får tillgång till landets största juristkår
  • Du får ett eget team
  • Dina personliga assistenter får utbildning och bra villkor
  • Vi är ett tryggt val

Du bestämmer över din personliga assistans

För oss är det självklart att det är du som bestämmer hur ditt liv och din vardag ska se ut. Hos oss är det därför du som bestämmer hur din personliga assistans ska utformas. Det betyder att du väljer vem som ska arbeta som personlig assistent hos dig. Det kan vara din bästa vän, någon anhörig eller så rekryterar vi assistenter åt dig. Det betyder också att du bestämmer schemat samt vilka utbildningar du vill att dina personliga assistenter ska gå. Du har också inflytande över löner och insyn i assistansomkostnaderna.

Största samlade juridiska kompetensen i branschen

Hos oss får du en egen jurist som ser över din assistans kostnadsfritt. Vi har Sveriges största samlade juridiska kompetens inom personlig assistans och vi erbjuder juridisk hjälp på flera olika språk. Har du inte ett beslut om personlig assistans idag så hjälper våra jurister dig med ansökan.

Du får ett personligt team

Hos oss får du alltid personlig service. Du har ett eget team runt dig med dina egna kontaktpersoner som lär känna dig. Din kund- och assistentansvarig är den du har mest kontakt med och den som bäst känner dig och dina önskemål. Hon eller han ansvarar för att din grupp med personliga assistenter fungerar och rekryterar rätt assistenter i samspråk med dig.
Din jurist hjälper dig till rätt beslut och ger dig kostnadsfri juridisk hjälp kring allt som rör din personliga assistans.
Din löneadministratör ser till att alla löneutbetalningar och annan administration fungerar. Ditt team arbetar tillsammans för att ge dig bästa möjliga service.

Genom vår storlek kan du samtidigt känna dig trygg med att ditt team alltid stöttas av flera personer. Runt varje kund- och assistentansvarig finns ytterligare kund- och assistentansvariga med samma kompetens, t ex om någon skulle vara sjuk eller på semester.

Bra villkor för dina personliga assistenter

Vi erbjuder goda löner och bra villkor för dina personliga assistenter. Vi har kollektivavtal, arbetsmiljösamordnare och en egen utbildningsavdelning som erbjuder utbildningar för personliga assistenter. Det är obligatoriskt för alla våra nya personliga assistenter att gå en webbaserad introduktionsutbildning om att arbeta som personlig assistent. Vår storlek utgör en trygghet för dina assistenter som får en trygg anställning och vårt goda rykte gör att vi är en god referens för eventuella framtida anställningar.

Ett tryggt val

Av alla assistansföretag i landet har flest kunder valt Humana. Vi har över tio års erfarenhet av att skräddarsy personlig assistans utifrån våra kunders behov och önskemål. Vi är specialiserade på personlig assistans och är genom vårt engagemang i olika branschforum med och driver utvecklingen i branschen. Vi är medlem i Vårdföretagarna, Almega. Vi har tillstånd från Socialstyrelsen för att bedriva personlig assistans.

Genom åren har vi mött en mängd olika människor med olika bakgrund och behov. Det gör att vi idag har en bred erfarenhet av olika diagnoser och funktionsnedsättningar och bred erfarenhet av assistans till både barn, ungdomar och vuxna. Dessutom har vi jour om något oförutsett skulle hända, vilket skapar trygghet och säkerhet för dig. Du behöver aldrig oroa dig. Vår storlek och vår erfarenhet gör att vi är ett tryggt val för dig.

Ett tryggt val inom personlig assistans

Vill du bli kund? Låt oss kontakta dig.