1. Start
  2. Äldreomsorg
  3. Äldreboende i Stockholm
A dining room table

Äldreboende i Stockholm

Är du intresserad av att veta mer om våra äldreboenden i Stockholmsregionen? Vänligen fyll i nedan intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse till äldreboende

Är du intresserad av att veta mer om det här boendet? Fyll i nedan uppgifter så kontaktar vi dig!
Jag söker äldreboende för
Jag söker äldreboende för


Har du eller en anhörig till dig biståndsbeslut om särskilt boende?
Har du eller en anhörig till dig biståndsbeslut om särskilt boende?Trygg omsorg dygnet runt

På alla våra äldreboenden erbjuder vi trygg omsorg i en hemtrevlig miljö där kompetent och engagerad personal finns på plats dygnet runt. Du som bor hos oss kan delta i dagliga aktiviteter, där vi bestämmer vad du vill och orkar vara med på. Ibland genomför vi utflykter och vå uppmärksammar givetvis alltid traditionella högtidsdagar och bemärkelsedagar. Närstående är välkomna att besöka boendet och även fira vissa högtider.

Vi har avtal med de flesta kommuner inom Stockholmsregionen. Det betyder att du som har ett biståndsbeslut om särskilt boende kan välja att flytta in på något av våra äldreboende.

Ansök om att bo på äldreboende

Humana har avtal med de flesta kommuner inom Stockholmsregionen. Det betyder att du som har ett biståndsbeslut om särskilt boende kan välja att flytta in på något av våra äldreboende.

Ansök på Stockholm stads webbplats Länk till annan webbplats.

Aktiviteter varje dag

På Humanas äldreboenden har vi en aktivitetsansvarig som ansvarar för de dagliga aktiviteterna. Unikt för våra äldreboenden i Stockholm är vår utflyktsbuss som nyttjas vid speciella tillfällen. Humanabussen är en handikappanpassad buss och körs av Humanas egna chaufför. På flera av våra boenden har vi även en side-by-side cykel. Denna cykel är en enkel tvåmannacykel där personal och boende sitter bredvid varandra och cyklar.