A plate of food on a table

Veckans meny Lillsjö Badväg

Här nedan kan du se veckans meny. Med reservation för eventuella ändringar och specialkost. Ibland beställer kostansvarig en annan rätt.

Vecka 12

Måndag 17 Mars
Lunch: Fläskkorv med rotmos och senapssås
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvi och grädde
Middag: Gräddig champinjonsoppa och smörgås

Tisdag 18 Mars
Lunch: Panerad fisk med dansk remouladsås och potatis
Dessert: Frukt
Middag: Ostfyllda köttfärsbiffar med kokt potatis och tzatziki

Onsdag 19 Mars
Lunch: Bryggargryta med kokt potatis
Dessert: Bärsmulpaj med vaniljsås
Middag: Kyckling carbonara

Torsdag 20 Mars
Lunch: Fisksoppa med rotfrukter och aioli samt hembakad vitlöksbröd
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Oxjärpar med lingon gräddsås och kokt potatis

Fredag 21 Mars
Lunch: Fläskkarré med potatisgratäng och bearnaisesås
Dessert: Frukt
Middag: Broccoli och blomkålsgratäng med skinka och kokt potatis

Lördag 22 Mars
Lunch: Köttgryta med grönsaker och ris
Dessert: Hallonmousse
Middag: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt

Söndag 23 Mars
Lunch: Köttfärsgryta med bönor och kokt potatis
Dessert: Choklad Päron med vispad grädde
Middag: Honungskyckling med stekt potatis och pepparsås

Vecka 13

Måndag 24 Mars
Lunch: Lunchkorv med potatismos och dijonsås
Dessert: Glass
Middag: Palsternackssoppa med smörgås

Tisdag 25 Mars
Lunch: Lax & flundra biffar med tomatsås och kokt potatis
Dessert: Frukt
Middag: Kåldolmar med skysås och kokt potatis samt lingonsylt

Onsdag 26 Mars
Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner
Dessert: Drottningmousse
Middag: Nasi goreng med räkor och ägg samt vitlökssås

Torsdag 27 Mars
Lunch: Kycklingsoppa med grönsaker och smörgås
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Lammfärsbiffar med stekt potatis och tomatsås

Fredag 28 Mars
Lunch: Flygande Jakob med ris
Dessert: Frukt
Middag: Pastagratäng på köttfärs och grönsaker

Lördag 29 Mars
Lunch: Skånsk kalops med morötter och kokt potatis samt rödbetor
Dessert: Persikohalvor med grädde
Middag: Kycklingfärsbiffar med rostad potatis och senapssås

Söndag 30 Mars
Lunch: Currygryta med kyckling och ris
Dessert: Mango och passionsmousse
Middag: Fiskgratäng med purjolök och kokt potatis

Vecka 14

Måndag 31 Mars
Lunch: Korvstroganoff med ris
Dessert: Chokladpudding med grädde
Middag: Potatis & purjolök med smörgås

Tisdag 1 April
Lunch: Ugnsbakad fisk med ägg & persiljesås och potatis
Dessert: Färsk frukt
Middag: Örtbakad majskycklinglårfilé med kokt potatis och grönpepparsås

Onsdag 2 April
Lunch: Fransk kycklinggryta med grönsaker och kokt potatis
Dessert: Semla
Middag: Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

Torsdag 3 April
Lunch: Gulaschsoppa på köttfärs och gräddfil samt smörgås
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Kroppkakor med skirat smör och lingonsylt

Fredag 4 April
Lunch: Fläskfilé med rödvinssås och stekt potatis
Dessert: Frukt
Middag: Lasagne alforno

Lördag 5 April
Lunch: Biff Stroganoff med ris och gräddfil
Dessert: Drottningkräm med grädde
Middag: Färsbiffar med messmörsås och potatis och lingonsylt

Söndag 6 April
Lunch: Ugnsbakad fisk med kapris sås och kokt potatis
Dessert: Jordgubbsmousse
Middag: Fläskgryta med grönsaker och kokt potatis

Vecka 15

Måndag 7 April
Lunch: Falukorv med stuvade makaroner
Dessert: Glass
Middag: Krämig tomatsoppa med smörgås

Tisdag 8 April
Lunch: Fisk piccata med kokt potatis och tomatsås
Dessert: Frukt
Middag: Spaghetti med köttfärssås och rårivna morötter

Onsdag 9 April
Lunch: Kyckling Schnitzel med stekt potatis och timjansky
Dessert: Citronfromage
Middag: Potatisbullar med bacon och lingonsylt

Torsdag 10 April
Lunch: Spenatsoppa med ägghalva och smörgås
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Biff a la Lindström med löksky och potatis

Fredag 11 April
Lunch: Wallenbergare med potatismos och gräddsås samt lingonsylt
Dessert: Frukt
Middag: Kyckling lasagne

Lördag 12 April
Lunch: Fiskgratäng med broccoli och kokt potatis
Dessert: Päronkräm med mjölk
Middag: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis

Söndag 13 April
Lunch: Kycklinggryta med kokos och ris
Dessert: Chokladmousse
Middag: Boeuf bourguignon med syltlök och kokt potatis

Vecka 16

Måndag 14 April
Lunch: Fläskkorv med rotmos och senapssås
Dessert: Nyponsoppa med mandelbiskvi och grädde
Middag: Gräddig champinjonsoppa och smörgås

Tisdag 15 April
Lunch: Panerad fisk med dansk remouladsås och potatis
Dessert: Frukt
Middag: Köttfärsbiffar med kokt potatis och löksås

Onsdag 16 April
Lunch: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis samt lingonsylt
Dessert: Bärsmulpaj med vaniljsås
Middag: Kyckling carbonara

Torsdag 17 April
Lunch: Kycklingsoppa med grönsaker och smörgås
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Oxjärpar med lingon gräddsås och kokt potatis

Fredag 18 April
Lunch: Stekt lax med hummersås och kokt potatis
Dessert: Fruktcocktail med vaniljgrädde
Middag: Honungskyckling med stekt potatis samt pepparsås

Lördag 19 April
Lunch: Påskbuffé
Dessert: Ägglikörmousse
Middag: Pulled pork med rödkål och stekt potatis samt rödvinssås

Söndag 20 April
Lunch: Fläskarré med stekt potatis och bearnaisesås
Dessert: Vit choklad donut
Middag: Viltfärsbiffar med örtsky och kokt potatis

Vecka 17

Måndag 21 April
Lunch: Grillad korv med potatismos och rostad lök
Dessert: Glass
Middag: Morotssoppa med smörgås

Tisdag 22 April
Lunch: Lax & flundra biffar med tomatsås och kokt potatis
Dessert: Frukt
Middag: Kåldolmar med skysås och kokt potatis samt lingonsylt

Onsdag 23 April
Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner
Dessert: Drottningmousse
Middag: Nasi goreng med kyckling och vitlökssås

Torsdag 24 April
Lunch: Fisksoppa med rotfrukter och aioli samt hembakat vitlöksbröd
Dessert: Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Lammfärsbiffar med stekt potatis och tomatsås

Fredag 25 April
Lunch: Flygande Jakob med ris
Dessert: Frukt
Middag: Pastagratäng på köttfärs och grönsaker

Lördag 26 April
Lunch: Skånsk kalops med morötter och kokt potatis samt rödbetor
Dessert: Persikohalvor med grädde
Middag: Kycklingfärsbiffar med rostad potatis och senapssås

Söndag 27 April
Lunch: Currygryta med kyckling och ris
Dessert: Mango och passionsmousse
Middag: Fiskgratäng med purjolök och kokt potatis