Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Tyskt besök på Ekbacken i Sundbyberg

Publicerad: 2015-09-14

Den 11 september besökte den tyska intresseorganisationen BMC med representanter från det tyska sjukvårdssystemet Ekbackens äldreboende i Sundbyberg. Syftet med besöket var att lära sig mer om det svenska sjukvårdssystemet och inspireras av svenska lösningar.

Tyskt besök på Ekbacken i Sundbyberg

Eva Nilsson Bågenholm, kvalitetsdirektör på Humana. Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef för Humana äldreomsorg. Verksamhetscheferna Mitra Bejanpour och Linnea Sanfridson tog emot och berättade om Humanas äldreboenden. Vård och omsorg för äldre i Sverige och hur systemets utvecklats. 

Förutom Ekbacken besökte de tyska representanterna bland annat även SKL, Karolinska Institutet och socialdepartementet. Besöktes arrangerades av Swecare. Läs mer och se fler bilder på Swecares blogg.