Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Bättre Balans blev en succé

Publicerad: 2015-10-07

Deltagare i "Bättre Balans"

Humana deltog i förra veckan i kampanjen Bättre Balans, en nationell kampanj för fallprevention för äldre startad av MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Våra enheter erbjöd både aktiviteter, föreläsningar, man gjorde riskbedömningar i de äldres hem, samt Humana Promenaden som ägde rum på torsdagen runt om i landet. Många har fått till ett gott samarbete med lokala aktörer som har varit med och bidragit med sina kunskaper och även sponsrat en del evenemang. Vi vill tack alla er som har engagerat er och ser framemot ett fortsatt arbete på detta fantastiska initiativ, som våra verksamheter i allra högsta grad berörs av. Många äldre drabbas idag av fallolyckor och det känns viktigt att vi som leverantör går in och tar ett större ansvar för att förebygga det.