Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Mitra Bejanpour har blivit nominerad till pris för årets eldsjäl i Svealand

Publicerad: 2015-10-26

Visa vägen-priset arrangeras av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Priset går till de företag och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, istället för vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en människas funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sitt eget företags bästa.

Det finns en stor stolthet hos oss inom Humana kring samarbetet med Samhall. Det har fallit så väl ut och gynnar båda parter.

Mitra förklarar:

– Vi är ett team här. Oavsett vad vi har för arbetsuppgifter eller var vi har vår anställning. Vi har fantastiska medarbetare som kommer till jobbet med ett leende på läpparna och som har till uppgift att finnas till hands för de som bor här.

Samarbetet med Samhall har gjort att vi kan ta oss tid till att dokumentera och sköta omvårdnaden, utan avbrott, samtidigt som vi känner trygghet i att de boende har personal till hands i våra gemensamma utrymmen. Visst är det så att vi även tidigare har haft bra omsorg, men med Samhall har vi gemensamt skapat ett mer levande och aktivt boende. Det bakas och fixas och är fullt med aktiviteter. Att vara fler händer är alltid värdefullt.

Mitra Bejanpour har blivit nominerad till pris för årets eldsjäl i Svealand

Vill du veta mer om Visa vägen? Läs här.

Här kan du även läsa hur det har uppmärksammats i media: 
Stockholmare till final i Visa vägen-priset
De gick till final i Visa vägen-priset