Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Kinesisk delegation från Nanjing City i Jiangsu besöker Ekbacken

Publicerad: 2016-03-16

Fredagen den 11 mars fick Humanas äldreboende i Sundbyberg, Ekbacken, besök av en kinesisk delegation från Nanjing City.

Studiebesöket anordnades av Swecare efter önskemål från delegationen att besöka ett svenskt privat äldreboende. Delegationen leds av Chen Xue Rong, Director of Nanjing Civil Affairs Bureau. Syftet med Sverigebesöket var att lära sig mer om svensk äldreomsorg. 

På Ekbacken togs de emot av Mitra Bejanpour, verksamhetschef på Ekbacken, Linnéa Sanfridson, bitr. verksamhetschef och Hanna Götlin, regionchef äldreomsorg Humana. Tillsammans höll de en presentation om äldreomsorg i Sverige och om Humana samt gav besökarna en rundvisning av boendet. Det var en mycket intresserad publik med många frågor, vilket resulterade i ett lyckat studiebesök.