Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Kungsbacka kommun har fortsatt förtroende för Humana

Publicerad: 2016-03-31

Humana har fått fortsatt förtroende att driva äldreboendet Blåvingevägen i Vallda samt Ekhaga i Onsala. Beslutet togs av Vård- och omsorgsnämnden i onsdags. Entreprenadavtalet kommer att gälla till och med den 30 september 2018 respektive 31 mars 2019.

- Vi är glada att kommunen har fortsatt förtroende för oss och väljer att förlänga våra kontrakt. Det visar att det fina arbete personalen gör också uppskattas av förtroendevalda och tjänstemän inom kommunen.

Jag vill också rikta ett speciellt tack till vår nya verksamhetschef Karin Kling Alfredsson på Blåvingevägen, som med kunskap och en beslutsamhet skapat förtroende för oss som leverantör inom kommunen. Ett stort tack även till Elzbieta Durling och Gordana Rajkovic för deras stora engagemang på Ekhaga, säger Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef, äldreomsorg & LSS.