Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Spadtag för Humanas tredje äldreboende i egen regi

Publicerad: 2016-08-26

Den 25 augusti togs det första spadtaget till vad som kommer att bli Humanas tredje äldreboende i egen regi. Humana bygger tillsammans med Odalen Fastighet ett innovativt vård- och omsorgsboende i Österåkers kommun med inflyttning hösten 2017. Boendet som byggs i centrala Åkersberga på Norrgårdshöjden. Är det tredje äldreboendet i Humanas långsiktiga satsning på äldreboenden i egen regi över hela Sverige.

Boendet kommer att bestå av 54 platser och kommer att erbjuda nyskapande tekniska lösningar. För både de boende, anhöriga och personalen. Såsom kommunikationsmöjligheter med Skype, tekniska innovationer i byggnationen för att minska fallskador. Belysning för att stödja dygnsrytmen.

- Vi ser fram emot att få etablera oss i Österåker. Kommunens äldre med behov av ett vård- och omsorgsboende. Kommer att kunna välja ett boende som är ljust. Modernt och innovativt centralt i kommunen säger Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef Humanas äldreomsorg och LSS. 

För ytterligare information och bilder, vänligen kontakta:

Patrik Silverudd, pressansvarig Humana, 0766-112 111Illustration på det nya boendet och det första spadtaget