Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Fotoprojektet "Det vackra åldrandet" på Humanas äldreboenden

Publicerad: 2016-11-17

Borde det inte vara självklart att få leva livet fullt ut varje dag? Att få känna sig delaktig i ett sammanhang och en mening med livet oavsett ålder? Åldrandet kan många gånger skildras som något negativt och svårt, i media och i samhället. Vi blir gamla, får smärtor, blir passiva och tappar livsglädjen. Men är det verkligen så?

Fotoprojektet "Det vackra åldrandet" på Humanas äldreboenden

Södra Centralgatans vård- och omsorgsboende i Gävle blir Humanas andra äldreboende där vi i samarbete med fotografen Victor Falk bjuder in till vernissagen Det vackra åldrandet. Våren 2016 hade Humana sin första vernissage, då på äldreboendet Ekhaga i Kungsbacka. Med fantastiska bilder vill vi på Humana tillsammans med våra äldreboende visa det vackra med att åldras. Att vi kan fortsätta att blomstra, leva ett lyckligt liv, med meningsfullhet och glädje, trots krämpor och mindre energi. Vi vill hylla det vackra och det betydelsefulla och har valt att porträttera detta genom bilder.

Låt dig hänföras av denna vackra skildring tillsammans med oss.

Datum & tid:
Tisdag 29 november, kl. 17.30

Plats:
Södra Centralgatans vård och omsorgsboende, Södra Centralgatan 19 A i Gävle

Anmälan:
Ingen anmälan krävs.

Varmt välkommen!