Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Kom och träffa Humana äldreomsorg på Växjö Seniormässa 23-24 februari

Publicerad: 2017-02-16

I juni öppnar vi vårt helt nya äldreboende Humana Södra Järnvägsgatan i centrala Växjö. Välkommen att träffa oss på Seniormässan den 23-24 februari, kl. 10.00-16.00 där vi finns på plats för att berätta mer om vårt boende!

För tredje året i rad arrangeras en mässa för seniorer och pensionärer i Växjö och Fortnox Arena under ledning av News55 Seniormässor (tidigare Seniorevent). Några av de kategorier som finns representerade bland utställarna är; resor och turism; hälsa och träning; vård och omsorg; nöje och boende.

Kl. 11.10-11.30 den 23:e februari kan ni lyssna på Angelika Strandberg, marknadschef på Humana äldreomsorg som berättar mer om Humana Södra Järnvägsgatan. Givetvis finns vi på plats under hela mässan i vår monter. 

Mässan har öppet 10-16 båda dagarna och det är fritt inträde!
Kom förbi vår monter, så berättar vi mer och bjuder på fikabröd.

Hoppas vi ses där!