Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Humana och Odalen tar första spadtaget i bygget av nytt äldreboende i Kungsängen

Publicerad: 2017-08-31

Den 31:a augusti tog Humana tillsammans med Odalens Fastigheter det första spadtaget mot vad som kommer att bli Humanas femte äldreboende i egen regi. Byggnationen genomförs tillsammans med samarbetspartnern Odalens fastigheter.

Boendet kommer att bestå av 80 lägenheter och planeras att stå klart hösten 2019. Det kommer att följa vårt koncept för egen regi där vi satsar på kvalitet, design och innovation i såväl inredningen som omvårdnaden och servicen. Boendet kommer att ha samma belysningslösningar som på Humana Södra Centralgatan i Gävle och vinnare av Ljuspriset 2017. Belysningen underlättar vardagen för äldre med synnedsättning eller minnessvikt och är dessutom både snygg och funktionell. 


För mer information:

Anders Broberg
affärsområdeschef Humana Äldreomsorg
anders.broberg@humana.se
070-843 63 08