1. Du är här: Humana och Odalen tar första spadtaget i bygget av nytt äldreboende i Kungsängen

Humana och Odalen tar första spadtaget i bygget av nytt äldreboende i Kungsängen

Publicerad: 2017-08-31

Den 31:a augusti tog Humana tillsammans med Odalens Fastigheter det första spadtaget mot vad som kommer att bli Humanas femte äldreboende i egen regi. Byggnationen genomförs tillsammans med samarbetspartnern Odalens fastigheter.

Boendet kommer att bestå av 72 lägenheter och planeras att stå klart våren/sommaren 2019. Det kommer att följa vårt koncept för egen regi där vi satsar på kvalitet, design och innovation i såväl inredningen som omvårdnaden och servicen. Boendet kommer att ha samma belysningslösningar som på Humana Södra Centralgatan i Gävle och vinnare av Ljuspriset 2017. Belysningen underlättar vardagen för äldre med synnedsättning eller minnessvikt och är dessutom både snygg och funktionell. 


För mer information

Angelika Strandberg
marknadschef Humana Äldreomsorg
angelika.strandberg@humana.se
073-981 99 50

Eva-Lotta Sandberg
affärsområdeschef Humana Äldreomsorg
eva-lotta.sandberg@humana.se
070-733 88 55

Odalen Fastigheter AB
Alex Mabäcker Johansson, VD
alex@odalenfastigheter.se
070-888 18 17