Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas första "gröna" äldreboende är nu officiellt invigt

Publicerad: 2017-09-14

Tisdagen den 12:e september ägde den officiella invigningen av Humanas äldreboende Södra Järnvägsgatan rum. Boendet ligger centralt i Växjö och har totalt 72 lägenheter.

Drygt 50 personer kom på invigningen. Bland gästerna fanns bland annat Anna Tenje, kommunstyrelsens ordförande i Växjö kommun, representanter från kommunen och de samarbetspartner som bidragit till att färdigställa huset. Åse Togerö, grön utvecklingschef på Skanska, berättade om miljöcertifieringen av huset, som är ett av Sveriges mest miljövänliga äldreboenden.

Bilder från invigningen

Klippa bandet gjorde en av äldreboendets första kunder Marica Bihorac med glädje, tillsammans med Ulf Hedin, ordförande i omsorgsnämnden i Växjö kommun, och Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef på Humana Äldreomsorg.

Nu ser vi fram emot att fylla huset med kunder och fortsätta utveckla vår verksamhet.

Läs mer om Humana Södra Järnvägsgatans äldreboende här.