Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Norrgårdshöjdens äldreboende invigdes med fest!

Publicerad: 2018-02-07

Den 31:a januari hade Humana den officiella invigningen av äldreboendet Norrgårdshöjden i Åkersberga. 30 personer har flyttat in på boendet och fler är på ingång.

– Nu har vi varit igång drygt 3 månader och jag är så stolt över personalen, deras engagemang och omhändertagande av de som flyttat in hos oss, säger Annette Bengtsson, verksamhetschef på Humana Norrgårdshöjden. 

Viktor, boende på Norrgårdshöjden, fick klippa bandet som officiellt invigde boendet även om det varit igång sedan oktober förra året.

– Humana är stolta över att få öppna ett så fint och modernt boende i Österåker. Det är viktigt för oss att erbjuda design och den senaste välfärdstekniken både till de äldre och alla medarbetare. Viktigast är dock bemötandet och omsorgen. Att det finns på Humana Norrgårdshöjden ser vi inte minst av att det varit så stort intresse att flytta hit och att arbeta här, säger Eva-Lotta Sandberg, affärsområdeschef på Humana Omsorg. 

Norrgårdshöjden är ett nytt äldreboende som består av 54 lägenheter med modern inredning och stora vackra lokaler. Boendet innefattar många gemensamma utrymmen för att skapa rum för aktiviteter, träning, rehabilitering och social samvaro. För att få flytta in på boendet behöver man ett biståndsbeslut om särskilt boende från kommunen. Det finns fortfarande lägenheter lediga.

Här kan du läsa mer om Norrgårdshöjden