Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Humana vinner kvalitetsupphandling av äldreboende i Stockholm

Publicerad: 2018-03-27

När Stockholms stad upphandlade äldreboendet Riddargården på Norrtullsgatan nära Odenplan så vann omsorgsföretaget Humana med det kvalitativt bästa anbudet. Något man från Humanas sida är väldigt stolta över.

Riddargården har 45 lägenheter varav tio möjliggör parboende. Där finns både avdelningar för demenssjukdom respektive somatisk inriktning. I uppdraget ingår att tillhandahålla vård, omsorg, rehabilitering och service till de boende.

– Vi vann en upphandling som uteslutande avgjordes på kvalitet och Humana fick där höga poäng för de initiativ och förstärkningar vi avser att göra. Bland annat fick vi bra poäng för våra arbetssätt med mental och fysisk stimulans av de boende samt individuell och trygg omvårdnad och omsorg. Det gör mig både glad och ödmjuk. Det är ett trevligt boende och det ska bli spännande att ta vid och fortsätta utveckla en så fin verksamhet säger Hanna Göthlin, regionchef Humana Omsorg.

Fakta:
Stockholms stad genomför upphandlingar inom äldreomsorgen som är fokuserade på kvalitet och där ersättningsnivån är given från början. Utförarna konkurrerar därmed med bästa kvalitet. Beräknad avtalsstart i november och avtalet är på 3 år med förlängningsmöjligheter som maximalt omfattar 11 år. Humana kommer nu att inleda arbetet med att tillsammans med staden informera boende, närstående och personal.


För mer information kontakta:

Hanna Göthlin, regionchef Humana Omsorg
Hanna.gothlin@humana.se
072-206 60 50

Patrik Silverudd, pressansvarig Humana
Patrik.silverudd@humana.se
0766-112 111