Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Humana Omsorg nominerade till Årets arbetsgivare i Visa vägen-priset

Publicerad: 2018-06-11

Humana Omsorg har blivit nominerad till Årets arbetsgivare i Visa vägen-priset. Priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden.

Vinnarna av Visa vägen-priset utses genom omröstning. Det finns två kategorier - Årets arbetsgivare och Årets eldsjäl. Humana har blivit nominerad för sitt samarbete med Samhall på vårt äldreboende Humana Södra Centralgatan i Gävle där personal från Samhall arbetar med måltidsstöd. Det kommer att utses två vinnare i nio olika regioner, totalt 18 vinnare. Dessa går sedan vidare till den nationella galan i Stockholm den 19:e november. Medan de regionala vinnarna utses genom omröstning är det Visa vägen-juryn som avgör vem som vinner det nationella priset. 

Så här lyder motiveringen:

I Gävle har Samhall ett fint samarbete där personalen från Samhall inkluderas på ett naturligt sätt i Humanas personals och kunders vardag. Samhall arbetar med måltidsstöd och uppskattas av samtliga berörda. Humana Omsorgs personal visar uppskattning och medvetenhet, vilket resulterar i att Samhalls personalen integreras med både företagets personal och deras kunder.

Läs mer om Visa vägen-priset här.