Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Humana Omsorgs kvalitetsarbete ger resultat

Publicerad: 2022-04-01

Humana Omsorgs systematiska kvalitetsarbete ger resultat. Vårdföretagarna har nu kvalitetssäkrat vår kvalitetsdeklaration som omfattar äldreomsorg.

– Vårdföretagarnas kvalitetsdeklaration är ett kvitto på att Humana Omsorg arbetar systematiskt med att kvalitetssäkra verksamheten, säger Eva Nilsson Bågenholm, kvalitetsdirektör på Humana. Det är positivt för de äldre som kan känna en trygghet i att förbättringar sker successivt.

Vårdföretagarna ställer särskilda krav på redovisning av kvalitetsarbetet enligt nationella principer. Tanken är att de äldre men även beställare, och allmänhet enklare ska få relevant information om vårt arbete och företag. Kvalitetssäkringen är viktig för vårt fortsatta arbete och samtidigt ett bevis på att vårt kvalitetsarbete inom äldreomsorgen gör skillnad.

Logotype för vårdföretagarna

För mer information, vänligen kontakta:
Kirsi Kirpislidis, Kvalitetschef Äldreomsorg
kirsi.kirpislidis@humana.se