Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Ett kök med en köksö

Vecka 20

Måndag 13 maj
Lunch: Korvgryta med tomat- och basilika, spagetti eller potatis och grönsallad
Middag: Varm smörgås med ost, skinka och tomatskiva

Tisdag 14 maj
Lunch: Fiskgryta i tomatsås
Middag: Stekt kassler med kokt potatis, stuvad spenat och färsk gurka

Onsdag 15 maj
Lunch: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och kokta ärter eller morötter
Middag: Risgrynsgröt med saftsås och smörgås

Torsdag 16 maj
Lunch: Ärtsoppa med smörgås
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Lasagne med sallad

Fredag 17 maj
Lunch: Kalops med kokt potatis, skivade morötter och inlagda rödbetor
Middag: Ägg- och sillsmörgås med salladsblad och gurkskiva

Lördag 18 maj
Lunch: Plan E och 3: Oxbringa med kokt potatis, riven pepparrot, pepparrotssås och kokta skivade morötter
Plan 1 och 2: Pannbiff med gräddsås, kokt potatis och kokta skivade morötter
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Kasslergryta med ris eller potatis och grönsallad

Söndag 19 maj
Lunch: Kycklingfilé med röd pesto, citronpesto och kokt broccoli
Efterrätt: Glass med chokladsås
Middag: Grönsakspytt med tzatziki och sallad

Vecka 21

Måndag 20 maj
Lunch: Korvstroganoff med potatis eller ris och grönsallad
Middag: Crepes med skinka- och spenat

Tisdag 21 maj
Lunch: Strömming i tomatsås med potatismos
Middag: Stekt fläsk med löksås och stekt potatis

Onsdag 22 maj
Lunch: Biff à la Lindström med gräddsås, kokt potatis och saltgurka
Middag: Laxpudding med skirat smör

Torsdag 23 maj
Lunch: Köttfärssoppa med crème fraiche med smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Kycklingpannbiff med gräddsås, stekt potatis och kokta morötter

Fredag 24 maj
Lunch: Kycklinggryta med grön curry, kokt potatis eller ris och kokt broccoli
Middag: Prinskorv med stuvad spenat och kokt potatis och ägghalva

Lördag 25 maj
Lunch: Skinkstek med gräddsås, klyftpotatis, brysselkål och gelé
Middag: Matjessill med kokt potatis, gräddfil och hackad rödlök

Söndag 26 maj
Lunch: Wallenbergare med potatismos, smält smör, lingonsylt och gröna ärter
Efterrätt: Cocktailbär med glass eller grädde
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle

Vecka 22

Måndag 27 maj
Lunch: Spagetti och köttfärssås
Middag: Grön sparrissoppa med smörgås

Tisdag 28 maj
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås med kokt potatis och kokta skivade morötter
Middag: Korvgrillning i trädgården

Onsdag 30 maj
Lunch: Köttbullar med potatismos, gräddsås, pressgurka och lingonsylt
Middag: Ugnsomelett med sallad

Torsdag 31 maj
Lunch: Champinjonsoppa med smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Grekisk färsbiff med tomat- och grönsaksröra och kokt potatis

Fredag 19 april
Lunch: Panerad schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis och brysselkål
Middag: Västerbottenpaj med sallad

Lördag 1 juni
Lunch: Örtkalkon med gräddsås, kokt potatis och brysselkål
Efterrätt: Kladdkaka med grädde
Middag: Janssons frestelse med ägghalva

Söndag 2 juni
Lunch: Dillköttsgryta med kokt potatis
Efterrätt: Glass med kolasås
Middag: Köttbullar med stuvad vitkål och kokt potatis

Vecka 23

Måndag 3 juni
Lunch: Korvgryta med tomat- och basilika, kokt potatis och grönsallad
Middag: Varm smörgås med ost, skinka och tomatskiva

Tisdag 4 juni
Lunch: Kokt lax med citronsås, kokt potatis och sockerärter
Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag 5 juni
Lunch: Kålbiff med gräddsås smaksatt med lingon, kokt potatis och pressgurka
Middag: Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis

Torsdag 6 juni
Lunch: Ärtsoppa med ostsmörgås
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Kalops med kokt potatis och kokta morötter

Fredag 7 juni
Lunch: Kycklinggryta med citron- och rosmarin, kokt potatis eller ris och haricots verts
Middag: Smörgås med rostbiff, salladsblad, remouladsås och rostad lök

Lördag 8 juni
Lunch: Fläskfilégryta med soltorkad tomat, ris och haricots verts
Efterrätt: Nyponsoppa med en klick glass eller grädde
Middag: Pastrami och potatissallad

Söndag 9 juni
Lunch: Kycklingfilé med potatisgratäng och bukettgrönsaker
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök

Vecka 24

Måndag 10 juni
Lunch: Plommonjärpe med gräddsås, kokt potatis, kokta katrinplommon och bukettgrönsaker
Middag: Potatisbullar med stekt bacon och vitkålslingon

Tisdag 11 juni
Lunch: Panerad sej med remouladsås, kokt potatis och kokta ärter
Middag: Ugnsomelett med sallad

Onsdag 12 juni
Lunch: Biff à la Lindström med gräddsås, kokt potatis och inlagda rödbetor
Middag: Prinskorv med stuvad spenat, kokt potatis och kokta morötter

Torsdag 13 juni
Lunch: Morotssoppa med smörgås
Efterrätt: Nyponsoppa med glass eller grädde
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle

Fredag 14 juni
Lunch: Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och bukettgrönsaker
Middag: Smörgås med skinka- och mimosasallad, salladsblad, tomatskiva och gurkskiva

Lördag 15 juni
Lunch: Örtbakad kycklingfilé med champinjonsås, klyftpotatis och broccoli
Efterrätt: Marängsviss
Middag: Falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis

Söndag 16 juni
Lunch: Kotlettrad med bearnaisesås, rotfruktsgratäng och sommarmix
Efterrätt: Ugnsstekta äpplen
Middag: Pannbiff med gräddsås, kokt potatis och stekt lök

Vecka 25

Måndag 10 juni
Lunch: Korvgryta med pepparrot, potatismos och gröna ärter
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk och rårivna morötter

Tisdag 11 juni
Lunch: Fiskgryta med saffran och ris eller potatis
Middag: Ostkaka med sylt och grädde

Onsdag 12 juni
Lunch: Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis, pressgurka och haricots verts
Middag: Oxpytt med stekt ägg och rödbetor

Torsdag 13 juni
Lunch: Redd grönsakssoppa med smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Köttkorv med senapssås och kokt potatis

Fredag 14 juni
Lunch: Fläskfilégryta med soltorkad tomat, ris eller potatis och grönsallad
Middag: Kycklingpaj med tomatsallad

Lördag 15 juni
Lunch: Örtkalkon med bearnaisesås, ugnsrostade rotfrukter och haricots verts
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Köttbullar med stuvade morötter, kokt potatis, ärter, majs och paprika

Söndag 16 juni
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis, ärter och citronklyfta
Efterrätt: Glass med varma bär
Middag: Blomkålssoppa med smörgås

Kontakta oss

  • Verksamhetschef

    Cenitha Nilsson
    070-164 73 30

  • Adress

    Amarantgatan 12
    245 33 Staffanstorp

    Visa på karta