Hem
Ett kök med en köksö

Vecka 36

Måndag 4 september
Lunch:
Korvgryta med kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Kräm med grädde
Middag: Köttbullar med stuvade makaroner /pasta och kokta grönsaker
Plan E: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis

Tisdag 5 september
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås., kokt potatis och gröna ärtor
Efterrätt: Nyponsoppa
Middag: Stekt falukorv med potatismos

Onsdag 6 september
Lunch: Fläskfilégryta med kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad med grädde
Middag: Stekfläsk med kokt potatis och löksås

Torsdag 7 september
Lunch: Soppa med smörgås
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
Middag: Kycklinggryta med kokt potatis/ris och kokta grönsaker

Fredag 8 september
Lunch: Panerad fläskschnitzel med stekt potatis
Efterrätt: Chokladmousse
Middag: Pasta med köttfärssås

Lördag 9 september
Lunch: Kokt lax med kokt potatis och gröna ärtor
Efterrätt: Glassbåt
Middag: Köttbullesmörgås med rödbetssallad

Söndag 10 september
Lunch: Örtkalkon med potatisgratäng, champinjonsås, kokta grönsaker och gelé
Efterrätt: Mandariner med grädde
Middag: Soppa med smörgås

Vecka 37

Måndag 11 september
Lunch:
Pepparbiff med gräddsås, pressad gurka, kokt potatis och kokta grönsaker
Plan E: Stekt falukorv med pepparrotssås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Potatisbullar med stekt fläsk och vitkålslingon

Tisdag 12 september
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Efterrätt: Glass
Middag: Varma smörgåsar

Onsdag 13 september
Lunch: Kycklinggryta al Fredo
Efterrätt: Fruktsallad
Middag: Fläskkorv med stekt potatis

Torsdag 14 september
Lunch: Köttfärssoppa med ostsmörgås
Efterrätt: Pannkakor, sylt och grädde
Middag: Prinskorv med stuvad spenat, kokt potatis och ägghalva

Fredag 15 september
Lunch: Korvstroganoff med kokt potatis/ris och kokta grönsaker
Efterrätt: Cocktailbär med grädde
Middag: Köttbullar med potatismos, gräddsås, pressgurka och lingonsylt

Lördag 16 september
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Glass med chokladsås
Middag: Varm smörgås

Söndag 17 september
Lunch: Fläskkarré med gräddsås, kokt potatis, kokta grönsaker och gelé
Efterrätt: Glasstrut
Middag: Blomkålssoppa med smörgås

Vecka 38

Måndag 18 september
Lunch: Kycklingpannbiff med gräddsås/rödvinssås, pressad gurka, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Ugnsstekta äpplen med glass
Middag: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 19 september
Stekt strömming med skirat smör, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Mousse
Middag: Bruna bönor med stekt fläsk och kokt potatis

Onsdag 20 september
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis, lingon och kokta grönsaker
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Risgrynsgröt med saftsås och smörgås

Torsdag 21 september
Lunch: Soppa med smörgås
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde
Middag: Pastrami med potatisgratäng och sallad

Fredag 22 september
Lunch: Flygande Jakob med kokt potatis/ris och sallad
Efterrätt: Päronhalva med grädde
Middag: Chili con carne med ris/potatis

Lördag 23 september
Lunch: Kalops med kokt potatis och kokta morötter
Efterrätt: Chokladpudding
Middag: Stekt falukorv med potatismos, ketchup och senap

Söndag 24 september
Lunch: Skinkstek, gräddsås, klyftpotatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Varma smörgåsar
Plan E: Ägg-och sillsmörgås

Vecka 39

Måndag 25 september
Lunch:
Wallenbergare med skirat smör, potatismos och kokta grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa med mandelflarn och grädde
Middag: Köttbullar med stuvade rotfrukter

Tisdag 26 september
Lunch:
Kokt lax med citronsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Banana split
Middag: Potatisbullar

Onsdag 27 september
Lunch:
Kålbiff med gräddsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Persikor med glass
Middag: Lasagne med sallad

Torsdag 28 september
Lunch:
Champinjonsoppa med smörgås
Efterrätt: Päron i ugn
Middag: Janssons frestelse med ägghalva

Fredag 29 september
Lunch:
Boeuf Bourguignon med ris och kokta grönsaker 
Efterrätt: Mousse
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle med sallad

Lördag 30 september
Lunch:
Kycklinggryta med citron- och rosmarin, kokt potatis/ris och sallad
Efterrätt: Marängsviss
Middag: Smörgåsar
Entréplan: Hamburgare med bröd

Söndag 1 oktober
Lunch:
Panerad fläskschnitzel, bearnaisesås, kokt potatis, kokta grönsaker
Efterrätt: Glass med varma bär
Middag: Kassler med stuvad potatis

Vecka 40

Måndag 2 oktober
Lunch: Wallenbergare med skirat smör, potatismos och kokta grönsaker
Efterrätt: Nyponsoppa med mandelflarn och grädde
Middag: Köttbullar med stuvade rotfrukter

Tisdag 3 oktober
Lunch:
Kokt lax med citronsås, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Banana split
Middag: Potatisbullar

Onsdag 4 oktober
Lunch: Fläskkorv med rotmos och senapssås
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle med sallad

Torsdag 5 oktober
Lunch: Ärtsoppa
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Strömming med anjoviskryddad sås och potatismos

Fredag 6 oktober
Lunch: Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
Middag: Ägg-och sillsmörgås

Lördag 7 oktober
Lunch: Örtbakad kycklingfilé med bearnaisesås, klyftpotatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Glass med chokladsås/kolasås
Middag: Paj med färsk sallad

Söndag 8 oktober
Lunch: Kotlettrad, kalvfärsbiff plan 1 och 2 med rotfruktsgratäng och gräddsås
Efterrätt: Mousse
Middag: Janssons frestelse med kokt ägg och smörgås

Vecka 41

Måndag 9 oktober
Lunch: Prinskorv med stuvade makaroner/potatis
Middag: Risgrynsgröt

Tisdag 10 oktober
Lunch: Panerad fisk med remouladsås och kokt potatis
Middag: Varma mackor

Onsdag 11 oktober
Lunch: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

Torsdag 12 oktober
Lunch: Fisksoppa med aioli och smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Stekt falukorv med potatismos

Fredag 13 oktober
Lunch: Boeuf Bourguignon med kokt potatis och sallad
Middag: Laxsmörgås

Lördag 14 oktober
Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis och kokta grönsaker
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Pastrami med potatisgratäng

Söndag 15 oktober
Lunch: Lasagne med sallad
Efterrätt: Fruktsallad med glass
Middag: Kycklingsallad

Vecka 42

Måndag 16 oktober
Lunch:
Korvstroganoff med ris/kokt potatis
Middag: Köttbullssmörgås med rödbetssallad

Tisdag 17 oktober
Lunch:
Kokt lax med citronsås, pressad potatis och kokta ärtor
Middag: Soppa med smörgås

Onsdag 18 oktober
Lunch:
Pastasås Bianco med pasta/potatis
Middag: Stekt falukorv med stuvad potatis

Torsdag 19 oktober
Lunch:
 Gulashssoppa med smörgås
Efterrätt:Kräm med mjölk
Middag: Omelett/smörgås

Fredag 20 oktober
Lunch:
Kycklinggryta à la King
Middag: Ostkaka med sylt och grädde

Lördag 21 oktober
Lunch:
Kåldolmar med potatis, gräddsås ochg lingon
Efterrätt: Marängsviss
Middag: Smörgås med skinka och mimosasallad

Söndag 22 oktober
Lunch:
 Kotlettrad (pannbiff på plan 1 och 2) med kokt potatis, gräddsås, brysselkål och gelé
Efterrätt: Ugnasstekta äpplen med glass
Middag: Tomatsoppa med smörgås

Kontakta oss

  • Verksamhetschef

    Cenitha Nilsson
    070-164 73 30

  • Adress

    Amarantgatan 12
    245 33 Staffanstorp

    Visa på karta