Hem

Kontaktuppgifter

Hitta ett äldreboende nära dig

Humanas äldreboende finns från Trelleborg i söder till Gävle i norr.

Ett kök med en köksö

Vecka 16

Måndag 15 april
Lunch: Spagetti och köttfärssås
Middag: Grön sparrissoppa med smörgås

Tisdag 16 april
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås med kokt potatis och kokta skivade morötter
Middag: Prinskorv med stuvad spenat, kokt potatis och ägghalva

Onsdag 17 april
Lunch: Köttbullar med potatismos, gräddsås, pressgurka och lingonsylt
Middag: Ugnsomelett med sallad

Torsdag 18 april
Lunch: Champinjonsoppa med smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Grekisk färsbiff med tomat- och grönsaksröra och kokt potatis

Fredag 19 april
Lunch: Panerad schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis och brysselkål
Middag: Västerbottenpaj med sallad

Lördag 20 april
Lunch: Örtkalkon med gräddsås, kokt potatis och brysselkål
Efterrätt: Kladdkaka med grädde
Middag: Janssons frestelse med ägghalva

Söndag 21 april
Lunch: Dillköttsgryta med kokt potatis
Efterrätt: Glass med kolasås
Middag: Köttbullar med stuvad vitkål och kokt potatis

Vecka 17

Måndag 22 april
Lunch: Korvgryta med tomat- och basilika, kokt potatis och grönsallad
Middag: Varm smörgås med ost, skinka och tomatskiva

Tisdag 23 april
Lunch: Kokt lax med citronsås, kokt potatis och sockerärter
Middag: Oxpytt med stekt ägg och inlagda rödbetor

Onsdag 24 april
Lunch: Kålbiff med gräddsås smaksatt med lingon, kokt potatis och pressgurka
Middag: Stekt falukorv med senapssås och kokt potatis

Torsdag 25 april
Lunch: Ärtsoppa med ostsmörgås
Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde
Middag: Kalops med kokt potatis och kokta morötter

Fredag 26 april
Lunch: Kycklinggryta med citron- och rosmarin, kokt potatis eller ris och haricots verts
Middag: Smörgås med rostbiff, salladsblad, remouladsås och rostad lök

Lördag 27 april
Lunch: Fläskfilégryta med soltorkad tomat, ris och haricots verts
Efterrätt: Nyponsoppa med en klick glass eller grädde
Middag: Pastrami och potatissallad

Söndag 28 april
Lunch: Kycklingfilé med potatisgratäng och bukettgrönsaker
Efterrätt: Smulpaj med vaniljsås
Middag: Korv med bröd, senap, ketchup och rostad lök

Vecka 18

Måndag 29 april
Lunch: Plommonjärpe med gräddsås, kokt potatis, kokta katrinplommon och bukettgrönsaker
Middag: Potatisbullar med stekt bacon och vitkålslingon

Tisdag 30 april
Lunch: Valborgsgrillning i trädgården med korv med bröd
Middag: Ugnsomelett med sallad

Onsdag 1 maj
Lunch: Biff à la Lindström med gräddsås, kokt potatis och inlagda rödbetor
Middag: Prinskorv med stuvad spenat, kokt potatis och kokta morötter

Torsdag 2 maj
Lunch: Morotssoppa med smörgås
Efterrätt: Nyponsoppa med glass eller grädde
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle

Fredag 3 maj
Lunch: Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och bukettgrönsaker
Middag: Smörgås med skinka- och mimosasallad, salladsblad, tomatskiva och gurkskiva

Lördag 4 maj
Lunch: Örtbakad kycklingfilé med champinjonsås, klyftpotatis och broccoli
Efterrätt: Marängsviss
Middag: Falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis

Söndag 5 maj
Lunch: Kotlettrad med bearnaisesås, rotfruktsgratäng och sommarmix
Efterrätt: Ugnsstekta äpplen
Middag: Pannbiff med gräddsås, kokt potatis och stekt lök

Vecka 19

Måndag 6 maj
Lunch: Korvgryta med pepparrot, potatismos och gröna ärter
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk och rårivna morötter

Tisdag 7 maj
Lunch: Fiskgryta med saffran och ris eller potatis
Middag: Ostkaka med sylt och grädde

Onsdag 8 maj
Lunch: Köttfärslimpa med champinjonsås, kokt potatis, pressgurka och haricots verts
Middag: Oxpytt med stekt ägg och rödbetor

Torsdag 9 maj
Lunch: Redd grönsakssoppa med smörgås
Efterrätt: Kräm med mjölk
Middag: Köttkorv med senapssås och kokt potatis

Fredag 10 maj
Lunch: Fläskfilégryta med soltorkad tomat, ris eller potatis och grönsallad
Middag: Kycklingpaj med tomatsallad

Lördag 11 maj
Lunch: Örtkalkon med bearnaisesås, ugnsrostade rotfrukter och haricots verts
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Middag: Köttbullar med stuvade morötter, kokt potatis, ärter, majs och paprika

Söndag 12 maj
Lunch: Kokt lax med citronsås, pressad potatis, ärter och citronklyfta
Efterrätt: Glass med varma bär
Middag: Blomkålssoppa med smörgås

Kontakta oss

  • Verksamhetschef

    Cenitha Nilsson
    070-164 73 30

  • Adress

    Amarantgatan 12
    245 33 Staffanstorp

    Visa på karta