Vecka 11
Måndag 13/3
Lunch: Högbosoppa,mjukt bröd med köttpålägg.
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde.
Middag: Ugnspannkaka, lingonsylt, rivna morötter.
Efterrätt: Kräm och mjölk.
Tisdag 14/3
Lunch: Stekt strömming och potatismos, skirat smör, rivna morötter.
Middag: Stekt falukorv och stuvade somargrönsaker, kokt potatis, kokta grönsaker.
Onsdag 15/3
Lunch: Stekt fläsk (Plan 3 och plan 6hö bacon) och löksås, kokt potatis, kokta grönsaker.
Middag: Kycklinggryta med curry, ris/kokt potatis, gelé, kokt blomkål.
Torsdag 16/3
Lunch: Blomkålssoppa, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokt grönsaksblandning.
Fredag 17/3
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis, kokta ärtor, citron.
Middag: Thaiwook med kyckling med sweetchilisås, ris, strimlad sallad.
Efterrätt: Ananaspaj med vaniljglass.
Lördag 18/3
Lunch: Plommonjärpar i gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokta morötter.
Middag: Panerad fläskschnitzel, stekt potatis, bearnaisesås, kokt broccoli.
Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde.
Söndag 19/3
Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, kokt broccoli, gelé.
Efterrätt: Glass med varm jordgubbssylt.
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle, gräddfilssås, färska grönsaker.
Efterrätt: Kräm och mjölk.
Vecka 12
Vecka 12
Måndag 20/3
Lunch: Rimmad fläskbog med pepparrotssås, kokt potatis, kokt brysselkål.
Middag: Potatis- och purjolökssoppa, bacon-topping, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde.
Tisdag 21/3
Lunch: Stekt strömming och potatismos, skirat smör, rivna morötter.
Middag: Gräddstuvad oxpytt, stekt ägg, rödbetor, kokta grönsaker.
Onsdag 22/3
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, kokt grönsaksblandning.
Middag: Lasagne och vitkålssallad.
Torsdag 23/3
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Oxbringa, kokt potatis, pepparrotssås, kokt grönsaksblandning.
Fredag 24/3
Lunch: Stekt fläsk (plan 3 och 6 hö - bacon) och löksås, kokt potatis, kokta morötter.
Middag: Parisare; Pannbiff på rostat bröd, gurk- majonnäs, tomat, strimlad isberg, pommes.
Efterrätt: Glassbåt och kaffe.
Lördag 25/3
Lunch: Kokt Lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron.
Efterrätt: Kaffe och kaka.
5.00 Kaffe, våfflor med sylt och grädde.
Middag: Kotlettrad, kokt potatis, gräddsås, gelé, kokt grönsaksblandning.
Efterrätt: Fruktcocktail med vaniljsås.
Söndag 26/3
Lunch: Örtbakad kycklingfilé med potatisgratäng, färska grönsaker.
Efterrätt: Glass och chokladsås.
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor, kokta morötter.
Efterrätt: Kräm och mjölk.
Vecka 13
Vecka 13
Måndag 27/3
Lunch: Matjessill, kokt potatis, ägghalva, hackad rödlök, gräddfil, färska grönsaker, hårt bröd med ost.
Middag: Köttbullar och potatismos, gräddsås, lingonsylt, rivna morötter.
Tisdag 28/3
Lunch: Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor, kokt grönsaksblandning.
Middag: Karlssons frestelse, vitkålssallad, saltgurka.
Onsdag 29/3
Lunch: Kycklinggryta, ris/kokt potatis, kokta morötter.
Middag: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, kokt blomkål, lingonsylt.
Torsdag 30/3
Lunch:
Middag:
Fredag 31/3
Lunch:
Middag:
Lördag 1/4
Lunch:
Middag:
Söndag 2/4
Lunch:
Middag:
Vecka 14
Vecka 14
Måndag 3/4
Lunch:
Middag:
Tisdag 4/4
Lunch:
Middag:
Onsdag 5/4
Lunch:
Middag:
Torsdag 6/4
Lunch:
Middag:
Fredag 7/4
Lunch:
Middag:
Lördag: 8/4
Lunch:
Middag:
Söndag 9/4
Lunch:
Middag:
Kontaktuppgifter
-
Postadress och besöksadress
Södra Centralgatans vård- och omsorgsboende
Södra Centralgatan 19 A
802 51 Gävle -
Information
Om du vill nå personalen på avdelningarna, ring växeln på Södra Centralgatan
026-60 07 65 -
Verksamhetschef
Maria Hanning
026-60 07 67
072-204 09 40
maria.hanning@humana.se -
Biträdande verksamhetschef
Carina Norbäck
070-744 39 00
carina.norback@humana.se -
Sjuksköterska
På plan 4 finns sjuksköterskeexpedition. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt och kan nås på telefonnummer 026-60 07 68.
-
Sjukgymnast
-
Arbetsterapeut