Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig
A kitchen with a sink and a mirror
Tillbaka till Livet på Södra Centralgatan

Vecka 11

Måndag 13/3
Lunch: Högbosoppa,mjukt bröd med köttpålägg.
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde.
Middag: Ugnspannkaka, lingonsylt, rivna morötter.
Efterrätt: Kräm och mjölk.

Tisdag 14/3
Lunch: Stekt strömming och potatismos, skirat smör, rivna morötter.
Middag: Stekt falukorv och stuvade somargrönsaker, kokt potatis, kokta grönsaker.

Onsdag 15/3
Lunch: Stekt fläsk (Plan 3 och plan 6hö bacon) och löksås, kokt potatis, kokta grönsaker.
Middag: Kycklinggryta med curry, ris/kokt potatis, gelé, kokt blomkål.

Torsdag 16/3
Lunch: Blomkålssoppa, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kåldolmar med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokt grönsaksblandning.

Fredag 17/3
Lunch: Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis, kokta ärtor, citron.
Middag: Thaiwook med kyckling med sweetchilisås, ris, strimlad sallad.
Efterrätt: Ananaspaj med vaniljglass.

Lördag 18/3
Lunch: Plommonjärpar i gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokta morötter.
Middag: Panerad fläskschnitzel, stekt potatis, bearnaisesås, kokt broccoli.
Efterrätt: Chokladpudding med vispad grädde.

Söndag 19/3
Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, kokt broccoli, gelé.
Efterrätt: Glass med varm jordgubbssylt.
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle, gräddfilssås, färska grönsaker.
Efterrätt: Kräm och mjölk.


 

Vecka 12

Vecka 12
Måndag 20/3
Lunch: Rimmad fläskbog med pepparrotssås, kokt potatis, kokt brysselkål.
Middag: Potatis- och purjolökssoppa, bacon-topping, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 21/3
Lunch: Stekt strömming och potatismos, skirat smör, rivna morötter.
Middag: Gräddstuvad oxpytt, stekt ägg, rödbetor, kokta grönsaker.

Onsdag 22/3
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, kokt grönsaksblandning.
Middag: Lasagne och vitkålssallad.

Torsdag 23/3
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd med ost.
Efterrätt: Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Oxbringa, kokt potatis, pepparrotssås, kokt grönsaksblandning.

Fredag 24/3
Lunch: Stekt fläsk (plan 3 och 6 hö - bacon) och löksås, kokt potatis, kokta morötter.
Middag:   Parisare; Pannbiff på rostat bröd, gurk- majonnäs, tomat, strimlad isberg, pommes.
Efterrätt: Glassbåt och kaffe.

Lördag 25/3
Lunch: Kokt Lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron.
Efterrätt: Kaffe och kaka.
5.00 Kaffe, våfflor med sylt och grädde.
Middag: Kotlettrad, kokt potatis, gräddsås, gelé, kokt grönsaksblandning.
Efterrätt: Fruktcocktail med vaniljsås.

Söndag 26/3
Lunch: Örtbakad kycklingfilé med potatisgratäng, färska grönsaker.
Efterrätt: Glass och chokladsås.
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor, kokta morötter.
Efterrätt: Kräm och mjölk.

Vecka 13

Vecka 13
Måndag 27/3
Lunch: Matjessill, kokt potatis, ägghalva, hackad rödlök, gräddfil, färska grönsaker, hårt bröd med ost.
Middag: Köttbullar och potatismos, gräddsås, lingonsylt, rivna morötter.

Tisdag 28/3
Lunch: Isterband med dillstuvad potatis, rödbetor, kokt grönsaksblandning.
Middag: Karlssons frestelse, vitkålssallad, saltgurka.

Onsdag 29/3
Lunch: Kycklinggryta, ris/kokt potatis, kokta morötter.
Middag: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, kokt blomkål, lingonsylt.

Torsdag 30/3
Lunch: 
Middag:   

Fredag 31/3
Lunch: 
Middag: 

Lördag 1/4
Lunch: 
Middag: 

Söndag 2/4
Lunch: 
Middag: 

Vecka 14

Vecka 14
Måndag 3/4
Lunch: 
Middag: 

Tisdag 4/4
Lunch: 
Middag: 

Onsdag 5/4
Lunch: 
Middag: 

Torsdag 6/4
Lunch: 
Middag: 

Fredag 7/4
Lunch: 
Middag: 

Lördag: 8/4
Lunch: 
Middag: 

Söndag 9/4
Lunch: 
Middag: 


 

Kontaktuppgifter