1. Du är här: Vejbystrand – Öppnar 2021
Illustrationsbild av Humanas kommande äldreboende i Vejbystrand
Tillbaka till hitta ditt äldreboende

Humanas nya äldreboende i Vejbystrand

Under våren 2021 öppnar Humanas äldreboende i Vejbystrand, Ängelholm. Här erbjuds du dagligen aktiviteter för att hålla igång eller bara umgås.

  • Prisbelönt belysningssystem
  • Gym & rehab
  • Växthus
  • Samlingssal
  • Stort aktivitetsutbud

Om boendet

Äldreboendet kommer att erbjuda 60 lägenheter. Varje avdelning har ett gemensamt kök och vardagsrum. Boendet har även andra stora gemensamhetsytor, såsom samlingssal, aktivitetsrum och rehab. På gården bygger vi ett växthus där boende kan ägna sig åt plantering.

Boendet kommer att utrustas med smarta tekniska lösningar för att skapa trygghet och trevnad för såväl boende som medarbetare. Till exempel har vi en belysningslösning som styrs helt automatiskt och som stöttar dygnsrytmen.

Aktiviteter

Vi värdesätter aktiviteter

På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål. Njut av utsikten på takterrassen, måla i aktivitetsrummet eller träna i gymmet. På innergården finns det sköna sittgrupper och möjlighet till promenad. Här finns något för alla!

Den stora samlingssalen med tillhörande pentry kan användas vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Den kan även nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden.

Illustration på ett av Humanas äldreboenden

Intresserad av att flytta in?

Är du intresserad av att bo här?

Det är kommunens biståndsbedömare som avgör om du kan bli beviljad plats på ett särskilt boende (äldreboende). När du har fått ett beslut, får du själv välja vilket boende du vill flytta till i mån av plats. För tillfället finns det ingen möjlighet att ställa sig i någon kö, men när vi har en visningslägenhet redo kommer vi att öppna upp för visningar som vi bl.a. kommer att annonsera om här på vår hemsida och i lokalmedia. Vill du redan nu anmäla ditt intresse, kan du fylla i nedan formulär, så kontaktar vi dig när det börjar bli visningsdags!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Intresseanmälan Vejbystrand

Hur hörde du talas om boendet?