Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Oktober på Pilegården

Publicerad: 2016-11-02

Oktober månad började i hälsan tecken med kampanjen ”Balansera mera”. Vi fokuserade på fysiska aktiviteter, medicin och kost. Vi hade föreläsning med tema medicin och om fysisk aktivitet med balanstest efteråt. Därefter hade vi sittande zumba.

Personalen bjöds på gofika en morgon, vi hade vår vanliga gymnastik på torsdagen och veckan avslutades med en tipspromenad med kaffe och kaka efteråt.

Vi har haft besök av riksteatern som varit här och pratat om hur man firade semester förr med hjälp av bilder, musik och sång. Under deras senaste besök fick vi följa med på en resa till Grekland, Italien och Spanien. Vi åt oliver och fick lukta på blommor.

Det har varit gudstjänst och kafferep. Wibergsträffen har startat ”Trädgårdsprojektet” de har varit på plantagen och handlat fina höst – och vinterblommor och jobbat med plantering och städning av uteplatsen på Skolgatan.

Ulf vår uppskattade trubadur har varit hos oss flera onsdagar och spelat vackra visor.

Vi har uppmärksammat räkmackans dag och Champagnens dag.

Det har varit chefens dag och vi bjöd chefen på en bakelse.

På måndagar har vi tillsammans med Wibergsträffen börjat följa den gamla serien Kullamannen.

Utöver detta har vi spelat bingo, haft melodikrysset, gymnastik, allsång, musikunderhållning och firat Halloween.

Vi ser fram emot en rolig november månad med bland annat teateruppträde av riksteatern och gåsamiddag, förutom allt roligt vi gör till vardags.