Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Sammanfattning från slutet av året 2016

Publicerad: 2017-01-05

Nu är det nytt år och en massa trevligheter väntar. Under slutet av 2016 hann vi med en termin med "minns med musik" med uppskattade trubaduren Ulf.

Nu är det nytt år och en massa trevligheter väntar. Under slutet av 2016 hann vi med en termin med "minns med musik" med uppskattade trubaduren Ulf. Riksteatern var här tre gånger och uppträde på olika sätt med temat "Nu tar vi ledigt". Vi fick följa med på resor genom Europa och vi fick prova på olika sätt att semestra. Efter deras sista besök ville vi fortsätta med semestertemat och passade på att ha en Hawaiifest. Vi åt smörgåstårta med havstema, drack färgglada drinkar och pyntade oss med vackra blomsterkransar.

Under november har vi även följt den gamla serien Kullamannen tillsammans med dagverksamheten Wibergsträffen.

Det har varit kafferep, utflykter till Vellingeblomman och Burlövs center.

24 november firade vi internationella hattdagen tillsammans med hemtjänstens kunder. Vi hade fina hattar på oss och åt tårta. En mycket trevlig eftermiddag.

Kyrkan har varit här och haft adventsmys med oss. Det har varit julmarknad på Medelpunkten. Vi har tillsammans med hemtjänstens kunder haft julstuga med pyssel där vi tillverkade smällkarameller och julkort. Vi har även haft grötfest med musikunderhållning och firat Siw Malmkvist 80 års dag. Vi har tittat på bilder och två filmer från 2015 på allt vi gjort under det året, bilderna från 2016 hann vi inte med den dagen. Vi avslutade året med att fira Drottning Silvias födelsedag med hissad flagga och en god Silviakaka till förmiddagskaffet.

Planerna en kortare tid framöver är att fira att Skolgatan kommer få en ny hiss. Arbetet med byte av hiss kommer på börjas 24 januari och därefter kommer vi fira detta med en pizza och ölkväll. Vi kommer också fira fettisdagen tillsammans med anhöriga i februari.