Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Januari på Pilegården

Publicerad: 2018-02-05

Aktiviteterna satte igång igen den 2:e januari efter en kort paus i mellandagarna. Vi har fortsatt med bingo, melodikryss och gymnastik. Vi har tittat på Stjärnorna på slottet, lyssnat på sommar och vinter i P1.

Under hösten har alla som velat fått måla en tavla. Fredagen den 12/1 hade vi vernissage där det bjöds på snittar, bubbel och visning av alla fina tavlor.

19/1 drog även allsången igång igen efter ett kortare juluppehåll. Alla som vill är välkomna. Det är Trivselpunkten som anordnar allsången och Johan, f.d. speleman i Sega gubbar, underhåller oss med sång och gitarr. Det bjuds på kaffe och smörgås. Boende på Pilegården betalar inget, men för utomstående kostar det 10 kr.

I januari har vi även haft boråd, där får boende tycka till om allt gällande livet på Pilegården, såsom mat, aktiviteter etc.

Det har varit gudstjänst med St: Staffans församling. De bjöd som vanligt på kaffe och kaka efteråt.

Minns med musik med Ulf har startat igen, vi ser fram emot onsdag eftermiddag med honom och hans fina sång och gitarrspel.

Kafferepet har också satt igång igen. På februaris kafferep kommer vår underhållare Ronney och spelar våra favoritvisor.

Nytt för i år är Minns med mat. En boende kommer få välja en maträtt de vill laga tillsammans med aktivitetsansvarig och därefter bjuda in de andra boende på avdelningen. Projektet drar igång i februari.