Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig

Vecka 37 på Pilegården

Publicerad: 2018-09-17

Veckan fortsatte boenderåd, vi pratade om det nya boendet vi flyttar till nästa år. Daniel informerade och svarade på frågor.

Vi hade även bjudit in kökschefen Jörgen som informerade om nyheter i köket och boende fick komma med ris och ros angående maten.

Därefter diskuterade vi allt kul vi ska göra i höst. Närmast i planeringen är att vi ska fira bålets dag på torsdag och ha kräftskiva nästa vecka.

I onsdags var Ulf här som vanligt på onsdagar och spelade och sjöng för oss. Det är alltid lika uppskattat när han kommer.

Mysigt med musikkväll

Det har pågått en namntävling gällande det nya boendet som håller på att byggas. Det vinnande namnet blev Sockerstans äldreboende. Tre namnförslag fick pris. Ett av de förslagen kom från Wibergsträffen som föreslog Parkgläntan. Därför fick de blommor och tårta. Gästerna blev väldigt glada och det åts tårta med god aptit trots att klockan bara var 10.30.

Torsdagen bestod av förmiddagsgymnastik.

Torsdagen bestod av förmiddagsgymnastik. Vi fick sällskap av Pilevallen som också brukar vara med oss. Vi avslutade passet med ballongtennis och mycket skratt.

Veckan avslutades med allsång som vanligt på fredagar och på eftermiddagen bjöds det på melodikryss, denna gång var det tema väder. Vi lyssnade på låtar som ”Hösten är här” med Ann-Louise Hanson och ”Min soliga dag” med Gunnar Wiklund. Till krysset hade vi kaffe och nybakad kaka. Nästa vecka har det önskats ett kryss med tema kaka.

Till krysset hade vi kaffe och nybakad kaka