Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig
Tillbaka till Hitta ditt äldreboende

Humana Dals Ängar i Falkenberg

Humanas nya äldreboende Dals Ängar är ett helt nytt modernt och hemtrevligt äldreboende i Falkenberg. Här kan du som boende njuta av takterrassen, innergården med växthus, den stora samlingssalen för gemensamma aktiviteter och födelsedagsfirande.

  • Samlingssal
  • Gym & rehab
  • Växthus
  • Takterrass
  • Inglasade balkonger på varje avdelning
  • Prisbelönt belysningssystem
  • Komfortkyla & solceller
  • Laddstolpar för elbil
  • Wi-fi i hela huset

Boendet

Äldreboendet erbjuder 60 hemtrevliga lägenheter, fördelade på sex avdelningar och tre våningsplan. Varje avdelning har ett gemensamt kök/matsal, vardagsrum samt en inglasad balkong. På översta plan finns en gemensam takterrass och samlingssal. Boendet har även aktivitetsrum och eget gym.

Lägenheterna

Varje avdelning består av tio lägenheter. Varje lägenhet är cirka 30 kvadratmeter stor. I varje lägenhet finns det en höj -och sänkbar säng, platsbyggd garderob, kokvrå med liten kyl och frysfack, en taklampa, sänggavel med inbyggd belysning en taklampa och ett funktionsvariationsanpassat badrum. Det finns en vägghängd TV i varje lägenhet med ett basutbud av kanaler. Allt detta ingår givetvis i hyran.

Se exempelritning av lägenhet.

För att få flytta in på Dals ängar så krävs det att du har ett biståndsbeslut om särskilt boende.

Aktiviteter

På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål. Njut av utsikten på takterrassen, måla i aktivitetsrummet eller träna i gymmet. I trädgården finns planteringslådor för odlingar, sköna sittgrupper och möjlighet till kortare promenader. Här finns något för alla!

Den stora samlingssalen med tillhörande pentry används vid gemensamma aktiviteter som sittgympa, musikunderhållning eller pubkvällar. Den kan även nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden.

Intresserad av att flytta in?

Är du intresserad av att bo här?

Det är kommunens biståndshandläggare som avgör om du kan bli beviljad plats på ett särskilt boende (äldreboende). När du har fått ett beslut, får du själv välja vilket boende du vill flytta till i mån av plats. Kontakta oss gärna då för en visning i mindre sällskap eller en digital visning. Vill du anmäla ditt intresse eller har frågor om boendet, kan du fylla i nedan formulär, så kontaktar vi dig!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Intresseanmälan Falkenberg

Har du eller en anhörig till dig biståndsbeslut om särskilt boende?
Hur hörde du talas om boendet?

Kontakta oss