Att flytta kan vara en stor omställning, både ekonomiskt, tids- och känslomässigt. Välj ett pålitligt flyttföretag som tryggt och säkert hjälper dig att planera och genomföra hela flytten.

Flyttservice – tryggt och säkert

Gefleborgs Flyttservice är auktoriserade hos Sveriges Möbeltransportörers Förbund, SMF. För dig som kund innebär det maximal trygghet. Du kan alltid lita på att försäkringar och trafiktillstånd finns, att vi tar ansvar och har utbildad personal. Vi hjälper dig före, under och efter flytten. Denna tjänst är RUT-berättigad med -50%.

Ring oss för en kostnadsfri offert
026-18 40 40

Magasinering – säkert, rent och torrt

Det finns många tillfällen när det behövs lite extra utrymme under kortare eller längre tid. När man står inför stora förändringar permanent eller under begränsade perioder. Din anhöriga har med all säkerhet något som ni har svårt att skiljas ifrån.

Vi förvarar säkert, rent och torrt. Bohag förvaras i trä-boxar om åtta kubikmeter i vårt varmlager. Varje box rymmer möbler och lösöre för ungefär ett rum och kök. Kostnaden är 599 kronor/månad inklusive moms.

Montering – snabbt och smidigt

I samband med flytt är det mycket som ska monteras ned från den gamla adressen och upp i den nya. Ibland köps nytt som ska transporteras, monteras och helst fungera. Överlåt det till oss.

Vi tar även hand om enskilda monteringsuppdrag när du behöver hjälp att montera och installera, allt från möbler, elektronik och stora garderober.

Städsservice – tryggt och säkert

När din anhöriga ska flytta in till Humana så återstår en omfattande städinsats i det gamla boendet som tar mycket tid och kraft. Ofta är tiden knapp, om den nya ägaren eller hyresgästen ska flytta in direkt. Överlåt flyttstädningen till oss.

Boendet lämnas rent och snyggt, där alla regler för flyttstädning följts till punkt och pricka. Tryggt, enkelt, smidigt och vi lämnar alltid garanti på utfört arbete. Flyttstädning är RUT-berättigad.

Vi tillhandahåller givetvis även städning vid flytt från Humana till en kostnad av 2 699 kronor, inklusive moms (exempel RUT-avdrag). Även denna tjänst är RUT-berättigad (då är priset 1 350 kronor, inklusive moms) förutom om det gäller ett dödsbo som inte ingår i RUT-avdraget.

Bild Flyttservice Gefleborg