Måltiderna är en viktig stund på dagen och vi försöker alltid göra det till en trevlig stund.

Här hittar du veckans meny.

  1. Måndag 25/6
    Lunch: Köttfärssås bolognese, pasta, riven ost, sallad
    Middag: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis, grönsaker 

    Tisdag 26/6
    Lunch: Potatisbullar, stekt fläsk, lingonsylt, riven morot
    Middag: Korv stroganoff, ris/potatis, sallad

    Onsdag 27/6
    Lunch: Kassler, stuvad spenat, stekt potatis, sallad
    Middag: Lasagne, vitkålssallad

  2. Måndag 18/6
    Lunch: Italiensk korvgryta med pasta och sallad.
    Middag: Gulaschgryta med ris/potatis och sallad.

    Tisdag 19/6
    Lunch: Strömming med anjoviskryddad sås, potatismos, sallad och hårt bröd med ost.
    Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt och rivna morötter. Varm blåbärssoppa med glass.

    Onsdag 20/6
    Lunch: Potatisbullar med stekt fläsk, lingonsylt och sallad.
    Middag: Kycklinggryta med champinjoner, kokt potatis och sallad.

    Torsdag 21/6
    Lunch: Chorizo, ratatouille, stekt potatis och sallad
    Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor och sallad

    Fredag 22/6 Midsommarafton
    Lunch: Midsommarbuffé
    Middag: Kall inkokt lax, dillmajonnäs, kokt potatis, ärtor och citron

    Lördag 23/6 Midsommardagen
    Lunch: Grillad kycklingklubba, potatisgratäng och sallad
    Middag: Kokt skinka, potatissallad och sallad

    Söndag 24/6
    Lunch: Silltårta, creme fraiche-sås, sallad och bröd med ost
    Middag: Pepparbiff med rödvinssås, stekt potatis, sallad

  3. Måndag 11/6
    Lunch: Isterband med stuvad potatis, rödbetor och sallad.
    Middag: Linssoppa med tomat, mjukt bröd med pålägg. Kräm och mjölk.

    Tisdag 12/6
    Lunch: Stekt fläsk med stekt lök, löksås, kokt potatis och sallad.
    Middag: Dillköttgryta med kokt potatis och sallad.

    Onsdag 13/6
    Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och sallad.
    Middag: Korv stroganoff med pasta och sallad.

    Torsdag 14/6
    Lunch: Ängamatssoppa. Pannkaka, sylt och grädde.
    Middag: Lasagne med vitkålssallad.

    Fredag 15/6
    Lunch: Mozzarellabiff med gräddsås, kokt potatis och sallad.
    Middag: Panerad schnitzel, bearnaise, stekt potatis och sallad.

    Lördag 16/6
    Lunch: Örtkalkon, rödvinssås, potatisgratäng och sallad. Dessert.
    Middag: Fläskköttgryta med pepparsås, kokt potatis, gelé och sallad.

    Söndag 17/6
    Lunch: Laxpudding med skirat smör, citron och ärtor. Dessert.
    Middag: Fläskkarré med plommonsås, kokt potatis, äppelmos och sallad.

  4. Måndag 4/6
    Lunch: Köttbullar med mynta och tomat, ratatouille, pasta och sallad.
    Middag: Skånsk äggakaka med lingonsylt och hårt bröd med pålägg. Blåbärssoppa med glass.

    Tisdag 5/6
    Lunch: Stekt strömming, potatismos, inlagd gurka och riven morot.

    Onsdag 6/6
    Lunch: Kokt köttkorv med senapssås, kokt potatis och sallad.
    Middag: Kycklinggryta med basilika, ris/potatis och sallad.

    Torsdag 7/6
    Lunch: Blomkålssoppa. Pannkaka, sylt och grädde.
    Middag: Kålbiff med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker.

    Fredag 8/6
    Lunch: Stekt prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis och sallad.
    Middag: Lasagne med sallad.

    Lördag 9/6
    Lunch: Grillade kycklingben med potatisgratäng och sallad.
    Middag: Crêpes, sallad och dressing. Bröd med pålägg. Glass.

    Söndag 10/6
    Lunch: Matjessill, kokta ägghalvor, gräddfilssås, kokt potatis, hårt bröd med ost, sallad. Kaffe och kaka.
    Middag: Wallenbergare med gräddsås, potatismos, lingonsylt och ärtor.

Kontaktuppgifter