Måltiderna är en viktig stund på dagen och vi försöker alltid göra det till en trevlig stund.

Här hittar du veckans meny.

  1. Måndag 7/5
    Lunch: Italiensk korvgryta, pasta, sallad
    Middag: Gulaschgryta, ris/potatis, sallad

    Tisdag 8/5
    Lunch: Strömming med ansjoviskryddad sås, potatismos, sallad, hårt bröd + ost
    Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, rivna morötter, varm blåbärssoppa + glass

    Onsdag 9/5
    Lunch: Potatisbullar, stekt fläsk, lingonsylt, sallad
    Middag: Kycklinggryta med champinjoner, kokt potatis, sallad

  2. Måndag 30/4
    Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor, sallad
    Middag: Kycklinggryta, ris/potatis, sallad, kaffe + kaka

    Tisdag 1 Maj
    Lunch: Matjessill, ägghalvor, kokt potatis, gräddfil, hackad lök, hårt bröd + ost, dessert
    Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, gelé, sallad

    Onsdag 2/5
    Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingon, sallad
    Middag: Stekt saltsill, löksås, kokt potatis, riven morot

    Torsdag 3/5
    Lunch: Ängamatsoppa, pannkaka, sylt, grädde
    Middag: Lasagne, vitkålssallad

    Fredag 4/5
    Lunch: Mozzarellabiff, gräddsås
    Middag: Panerad snitsel, bearnaisesås, stekt potatis, sallad

    Lördag 5/5
    Lunch: Örtkalkon, rödvinssås, potatisgratäng, sallad, dessert
    Middag: Fläskköttgryta med pepparsås, kokt potatis, gelé, sallad

    Söndag 6/5
    Lunch: Laxpudding, skirat smör, citron, ärtor, dessert
    Middag: Fläskkarré, äppelsås, plommonsås, kokt potatis, sallad

  3. Måndag 23/4
    Lunch: Köttfärslimpa, champinjonsås, kokt potatis, varma grönsaker
    Middag: Skånsk äggkaka, lingonsylt, hårt bröd + pålägg, nyponsoppa + grädde

    Tisdag 24/4
    Lunch: Stekt strömming, potatismos, sommargurka, riven morot
    Middag: Kokt köttkorv, senapssås, kokt potatis, grönsaker

    Onsdag 25/4
    Lunch: Kycklinggryta med basilika, ris/potatis, sallad
    Middag: Köttfärssås, pasta, ketchup, sallad

    Torsdag 26/4
    Lunch: Blomkålssoppa, bröd + pålägg, pannkaka, sylt, grädde
    Middag: Kålbiff, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, varma grönsaker

    Fredag 27/4
    Lunch: Dillkött, kokt potatis, sallad
    Middag: Stekt prinskorv, stekt potatis, stekt ägg, sallad

    Lördag 28/4
    Lunch: Örtagårdsstek, gelé, champinjon- och vitvinssås, stekt/kokt potatis, sallad
    Middag: Kycklingfilé, bearnaisesås, stekt klyftpotatis, sallad, dessert

    Söndag 29/4
    Lunch: Kokt lax, citronsås, kokt potatis, ärtor, citron, dessert
    Middag: Wallenbergare, gräddsås, potatismos, lingonsylt, varma grönsaker

  4. Måndag 16/4
    Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup och grönsaker.
    Middag: Linssoppa med tomat. Mjukt bröd med pålägg.
    Ostkaka med sylt och grädde.

    Tisdag 17/4
    Lunch: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och grönsaker.
    Middag: Chicken á la King, ris/potatis och sallad.

    Onsdag 18/4
    Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. 
    Middag: Pasta carbonara med riven ost och sallad.

    Torsdag 19/4
    Lunch: Broccolisoppa, bröd med pålägg. Pannkaka med sylt och grädde.
    Middag: Panerad fisk med gräddfilssås med dill, kokt potatis, citron och grönsaker.

    Fredag 20/4
    Lunch: Stekt/kokt frukostkorv, "sommarmos" (potatis med riven morot och finstrimlad purjolök nerblandad), senap och sallad.
    Middag: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och sallad.

    Lördag 21/4
    Lunch: Örtkalkon med äppelsås, rotfruktsgratäng och sallad.
    Middag: Burgundisk köttgryta med kokt potatis och sallad. Dessert.

    Söndag 22/4
    Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis och sallad. Kaffe och kaka.
    Middag: Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och sallad. Dessert.

  5. Måndag 9/4
    Lunch: Oxjärpe, gräddsås, kokt potatis, äppelmos och sallad.
    Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt, riven morot och bröd med pålägg. Kaffe och kaka.

    Tisdag 10/4
    Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor och varma grönsaker. 
    Middag: Kokt lax med citronsås, kokt potatis och grönsaker. 

    Onsdag 11/4
    Lunch: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. 
    Middag: Stekt falukorv med stekt potatis, stekt ägg, senap, ketchup och sallad.

    Torsdag 12/4
    Lunch: Potatis- och purjolökssoppa. Pannkaka med sylt och grädde. 
    Middag: Kycklingpannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och sallad.

    Fredag 13/4
    Lunch: Fläskköttgryta med pepparsås, kokt potatis och grönsaker. 
    Middag: Stekt grillkorv, potatismos, "knaperlök", senap, ketchup och sallad.

    Lördag 14/4
    Lunch: Kassler, stuvad spenat, stekt potatis och grönsaker.
    Middag: Kokt fisk med sparris- och persiljesås, kokt potatis oc ärtor. Dessert.

    Söndag 15/4
    Lunch: Portergryta, kokt potatis, gelé och varma grönsaker. 
    Middag: Lasagne och vitkålssallad. Konserverad frukt och grädde.

Kontaktuppgifter