Måltiderna är en viktig stund på dagen och vi försöker alltid göra det till en trevlig stund.

Här hittar du veckans meny.

  1. Måndag
    Lunch: Korv stroganoff, ris/potatis och sallad.
    Middag: Lasagne och sallad. Kaffe och kaka.

    Tisdag
    Lunch: Fiskgryta med tomat- och vitsås, kokt potatis och varma grönsaker. 
    Middag: Pepparbiff, gräddsås, kokt potatis, gelé och sallad.

    Onsdag
    Lunch: Stekt fläsk med löksås, stekt lök, potatis och varma grönsaker.
    Middag: Kyckling i dillfrikassé, kokt potatis och sallad. Dessert. 

    Torsdag
    Lunch: Ärtsoppa med fläsk, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde.
    Middag: Fläskköttsgryta med senap, kokt potatis och varma grönsaker.

    Fredag
    Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor och varma grönsaker.
    Middag: Lasagne, tomat och löksallad. Hårt bröd och ost.

    Lördag
    Lunch: Pepparrotskött, kokt potatis och sallad. Dessert.
    Middag: Panerad schnitzel, champinjonsås, klyftpotatis och ärtor.

    Söndag
    Lunch: Kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.
    Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och ost. Dessert

  2. Måndag
    Lunch: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis och rivna morrötter. 
    Middag: Högbosoppa, mjukt bröd och pålägg. Äppelpaj.

    Tisdag
    Lunch: Fiskbullar med rotsaker i dillsås, kokt potatis och ärtor.
    Middag: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

    Onsdag
    Lunch: Kokt fläskkorv, rotmos, senap och sallad.
    Middag: Chili con carne, ris/potatis, sallad. Dessert.

    Torsdag
    Lunch: Ärtsoppa med fläsk, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde.
    Middag: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis, citron och sallad.

    Fredag
    Lunch: Pasta Carbonara, riven ost, mjukt bröd med pålägg och sallad.
    Middag: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

    Lördag
    Lunch: Gulaschgryta, cream fraiche-topping, ris/potatis och sallad.
    Middag: Örtkalkon, rödvinssås, rotsaksgratäng, gelé. Kaffe med rulltårtsbakelse.

    Söndag
    Lunch: Kokt lax med dill-cream fraiche, kokt potatis, ärtor och citron. Dessert
    Middag: Mozzarellabiff, gräddsås med senap och dragon, stekt potatis, gelé och sallad.

  3. Måndag
    Lunch: Italiensk korvgryta, ris/potatis eller pasta samt sallad.
    Middag: Broccolisoppa, mjukt bröd med pålägg. Ostkaka, sylt och grädde.

    Tisdag
    Lunch: Stekt salt sill, löksås, kokt potatis, hårt bröd och ost, rivna morötter.
    Middag: Kyckling-pannbiff, lingonsås, stekt potatis och varma grönsaker.

    Onsdag
    Lunch: Stekt falukorv med stuvade morötter, kokt potatis och sallad. 
    Middag: Chicken á la King, ris/pasta och sallad.

    Torsdag
    Lunch:Champinjonsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde. Morotsstavar.
    Middag: Blodpudding, stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt. Alt kokt potatis och sås istället för blodpudding.

    Fredag
    Lunch: Lasagne, vitkålssallad, hårt bröd och ost.
    Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, varma grönsaker. Dessert.

    Lördag
    Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, ärtor och citron.
    Middag: Kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.

    Söndag
    Lunch: Skinkstek, gräddsås med senap och dragon, kokt potatis, varma grönsaker och gelé.
    Middag: Risgrynsgröt, mjölk, socker och kanel. Mjukt bröd med pålägg. Kaffe och kaka.

  4. Måndag
    Lunch: Kokt frukostkorv, stuvad broccoli, kokt potatis och sallad.
    Middag: Skånsk äggkaka, lingonsylt. Varm nyponsoppa, mandelbiskvi, lättvispad grädde.

    Tisdag
    Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter och sallad. 
    Middag: Pasta Bolognese, riven ost, ris/potatis, sallad.

    Onsdag
    Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt och sallad.
    Middag: Burgundisk köttgryta, ris/potatis och sallad.

Kontaktuppgifter