Matsedel 5

Måndag
Lunch: Isterband stuvad potatis, rödbetor och sallad
Middag: Pannbiff med löksås, stekt potatis, lingonsylt och sallad

Tisdag
Lunch: Strömmingslåda m. anjovis, potatismos, rivna morötter och smörgås
Middag: Köttfärssoppa med creme fraiche och smörgås

Onsdag
Lunch: Stekt fläsk med löksås, potatis och vitkålssallad med lingon
Middag: Kokt köttkorv med senapssås, potatismos och kokta morötter

Torsdag
Lunch: Champinjonsoppa med smörgås, pannkaka med sylt och vispad grädde
Middag: Oxjärpe med plommonsås, stekt potatis och kokt broccoli

Fredag
Lunch: Stekt fläsk med raggmunk, lingonsylt och rivna morötter
Middag: Panerad sej med creme fraiche, potatis, ärtor och citron

Lördag
Lunch: Örtagårdsstek med champinjonsås, potatis, äppelmos och sallad
Middag: Pulled biff med rödvinssås, rotsaksgratäng och sallad

Söndag
Lunch: Kokt lax med citronsås, potatis och varma grönsaker
Middag: Pepparrotskött med kokt potatis och sallad