Vecka 2 (8-14 januari)

Måndag
Lunch: Korv stroganoff, ris/potatis och sallad.
Middag: Lasagne och sallad. Kaffe och kaka.

Tisdag
Lunch: Fiskgryta med tomat- och vitsås, kokt potatis och varma grönsaker. 
Middag: Pepparbiff, gräddsås, kokt potatis, gelé och sallad.

Onsdag
Lunch: Stekt fläsk med löksås, stekt lök, potatis och varma grönsaker.
Middag: Kyckling i dillfrikassé, kokt potatis och sallad. Dessert. 

Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde.
Middag: Fläskköttsgryta med senap, kokt potatis och varma grönsaker.

Fredag
Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor och varma grönsaker.
Middag: Lasagne, tomat och löksallad. Hårt bröd och ost.

Lördag
Lunch: Pepparrotskött, kokt potatis och sallad. Dessert.
Middag: Panerad schnitzel, champinjonsås, klyftpotatis och ärtor.

Söndag
Lunch: Kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och ost. Dessert