Vecka 3 (15-21 januari)

Måndag
Lunch: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis och rivna morrötter. 
Middag: Högbosoppa, mjukt bröd och pålägg. Äppelpaj.

Tisdag
Lunch: Fiskbullar med rotsaker i dillsås, kokt potatis och ärtor.
Middag: Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

Onsdag
Lunch: Kokt fläskkorv, rotmos, senap och sallad.
Middag: Chili con carne, ris/potatis, sallad. Dessert.

Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde.
Middag: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis, citron och sallad.

Fredag
Lunch: Pasta Carbonara, riven ost, mjukt bröd med pålägg och sallad.
Middag: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

Lördag
Lunch: Gulaschgryta, cream fraiche-topping, ris/potatis och sallad.
Middag: Örtkalkon, rödvinssås, rotsaksgratäng, gelé. Kaffe med rulltårtsbakelse.

Söndag
Lunch: Kokt lax med dill-cream fraiche, kokt potatis, ärtor och citron. Dessert
Middag: Mozzarellabiff, gräddsås med senap och dragon, stekt potatis, gelé och sallad.