Vecka 4 (22-28 januari)

Måndag
Lunch: Italiensk korvgryta, ris/potatis eller pasta samt sallad.
Middag: Broccolisoppa, mjukt bröd med pålägg. Ostkaka, sylt och grädde.

Tisdag
Lunch: Stekt salt sill, löksås, kokt potatis, hårt bröd och ost, rivna morötter.
Middag: Kyckling-pannbiff, lingonsås, stekt potatis och varma grönsaker.

Onsdag
Lunch: Stekt falukorv med stuvade morötter, kokt potatis och sallad. 
Middag: Chicken á la King, ris/pasta och sallad.

Torsdag
Lunch:Champinjonsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka, sylt och grädde. Morotsstavar.
Middag: Blodpudding, stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt. Alt kokt potatis och sås istället för blodpudding.

Fredag
Lunch: Lasagne, vitkålssallad, hårt bröd och ost.
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, varma grönsaker. Dessert.

Lördag
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, ärtor och citron.
Middag: Kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.

Söndag
Lunch: Skinkstek, gräddsås med senap och dragon, kokt potatis, varma grönsaker och gelé.
Middag: Risgrynsgröt, mjölk, socker och kanel. Mjukt bröd med pålägg. Kaffe och kaka.