Vecka 5 (29 januari-4 februari)

Måndag
Lunch: Kokt frukostkorv, stuvad broccoli, kokt potatis och sallad.
Middag: Skånsk äggkaka, lingonsylt. Varm nyponsoppa, mandelbiskvi, lättvispad grädde.

Tisdag
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter och sallad. 
Middag: Pasta Bolognese, riven ost, ris/potatis, sallad.

Onsdag
Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt och sallad.
Middag: Burgundisk köttgryta, ris/potatis och sallad.

Torsdag
Lunch: Högbosoppa, hårt bröd med ost.
Middag: Vegetarisk pyttipanna, stekt ägg, rödbetor och sallad. Hårt bröd med pålägg. 

Fredag
Lunch: Kåldolmar, lingonsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker. 
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, sallad och hårt bröd med ost. Dessert.

Lördag
Lunch: Grillade kycklingklubbor med potatisgratäng och sallad.
Middag: Fläskkarré, champinjonsås, kokt potatis, äpplemos och sallad. Dessert.

Söndag
Lunch: Kokt lax, citronsås, kokt potatis, ärtor och sallad. Dessert.
Middag: Örtkalkon, rödvinssås, stekt potatis, gelé och sallad.