Matsedel 6

Måndag
Lunch: Köttbullar med stuvade makaroner, gräddsås och kokta morötter
Middag: Ostgratinerade crepes med sallad och smörgås

Tisdag
Lunch: Bratwurstgryta med ris/potatis och sallad
Middag: Kycklingpannbiff med stekt potatis, gräddsås, stekt lök och sallad

Onsdag
Lunch: Kokt fisk i pepparrotssås, potatis och varma grönsaker
Middag: Portergryta med potatis, gelé och sallad

Torsdag
Lunch: Grön ärtpurésoppa, Pannkaka med sylt och vispad grädde
Middag: Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg, Rödbetor och smörgås

Fredag
Lunch: Smörgåsbord. Jordgubbstårta till eftermiddags fika
Middag: Grillade kycklingben med potatissallad, Grönsallad, Rosenbröd och smörgås

Lördag
Lunch: Midsommarbuffé
Middag: Örtkalkon med rotsaksgratäng, äppelsås och sallad

Söndag
Lunch: Kokt kall skinka med mimosasallad, potatis, tomatskivor och gurka
Middag: Kall inkokt lax med dillmajonäs, potatis och sallad