Vecka 10 (5-11 mars)

Måndag 5/3
Lunch: Kokt köttkorv, senapssås, kokt potatis och varma grönsaker. 
Middag: Pasta carbonara, spagetti, riven ost och sallad. 

Tisdag 6/3
Lunch: Stekt saltsill, löksås, stekt lök, kokt potatis och riven morot.
Middag: Broccolisoppa, mjukt bröd och pålägg. Ostkaka med sylt och grädde.

Onsdag 7/3
Lunch: Stekt fläsk, raggmunk, lingonsylt och sallad.
Middag: Gulaschgryta, crème fraiche, ris/potatis och sallad.

Torsdag 8/3
Lunch: Champinjonsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Stekt/Kokt frukostkorv, stuvad vitkål, kokt potatis och riven morot.

Fredag 9/3
Lunch: Köttfärslimpa, lingonsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och pålägg. Dessert.

Lördag 10/3
Lunch: Kycklingfilé, rödvinssås, stekt potatis och sallad. 
Middag: Skinkstek, äppelsås, gelé, kokt potatis och varma grönsaker.

Söndag 11/3
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, ärtor och citron. Dessert.
Middag: Oxjärpar, gräddsås med senap och dragon, kokt potatis och sallad.