Vecka 11 (12-18 mars)

Måndag 12/3
Lunch: Blodpudding, stekt fläsk, lingonsylt, rivna morötter. Alternativt med kokt potatis och löksås. 
Middag: Linssoppa med tomat, mjukt bröd och pålägg. Ostkaka med sylt.

Tisdag 13/3
Lunch: Panerad sej, gräddfilssås med dill och citron, kokt potatis och varma grönsaker. 
Middag: Kycklinggryta med citron och rosmarin, ris/potatis och sallad.

Onsdag 14/3
Lunch: Fläskkorv med rotmos, senap och varma grönsaker. 
Middag: Lasagne, vitkålssallad, hårt bröd och ost.

Torsdag 15/3
Lunch: Ärtsoppa, hårt bröd och ost. Fläskpannkaka med lingonsylt.
Middag: Kåldolmar med lingonsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

Fredag 16/3
Lunch: Kycklinggryta med curry och äpple, ris/potatis och sallad.
Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis och rödbetssallad.

Lördag 17/3
Lunch: Kokt fisk med tomat och svamp, kokt potatis och sallad.
Middag: Fläskkarré, äppelsås, kokt potatis, varma grönsaker. Dessert.

Söndag 18/3
Lunch: Wallenbergare, gräddsås, potatismos, ärtor och lingonsylt.
Middag: Örtkalkon, champinjon- och vitvinssås, stekt potatis, sallad. Dessert.