Vecka 12

Måndag 19/3
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup, rivna morötter.
Middag: Köttsoppa, mjukt bröd med ost.
Rabarberkompott och mjölk.

Tisdag 20/3
Lunch: Fiskbullar med rotsaker i dillsås, kokt potatis och sallad.
Middag: Portergryta, gelé, kokt potatis och sallad.

Onsdag 21/3
Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor och sallad.
Middag: Potatisbullar, stekt fläsk, lingonsylt och rivna morötter.

Torsdag 22/3
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa, mjukt bröd och pålägg.
Pannkaka med sylt.
Middag: Kycklingpannbiff, stekt lök, löksås, kokt potatis och varma grönsaker.

Fredag 23/3
Lunch: Pastasås med ost och bacon, pasta och vitkålssallad.
Kräm med mjölk.
Middag: Gulaschgryta, kokt potatis, sallad.
Kaffe och kaka.

Lördag 24/3
Lunch: Kycklingfilé, rödvinssås, klyftpotatis och sallad.
Middag: Mozzarellabiff, champinjonsås, kokt potatis, gelé och sallad.
Dessert

Söndag 25/3 Våffeldagen = Våfflor, sylt, grädde till 15.00-fikan
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis och varma grönsaker.
Middag: Panerad schnitzel, gräddsås med senap och dragon, stekt potatis och sallad.
Kaffe och glass.