Vecka 13

Måndag 26/3
Lunch: Kokt frukostkorv, pepparrotssås, potatismos och varma grönsaker.
Middag: Broccolisoppa, mjukt bröd med pålägg. Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 27/3
Lunch: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis, ärtor och citron. 
Middag: Köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker. 

Onsdag 28/3
Lunch: Stekt fläsk, löksås, kokt potatis och rivna morötter.
Middag: Kycklinggryta med currysås, ris/potatis och vitkålssallad. 

Torsdag 29/3 Skärtorsdag
Lunch: Champinjonsoppa, bröd med pålägg. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Lasagne med vitkålssallad. Kaffe med kaka.

Fredag 30/3 Långfredag
Lunch: Kall inkokt lax, gräddfilssås med dill, kokt potatis, ärtor och citron.
Middag: Kycklingfilé, gräddsås med senap och dragon, stekt potatis och sallad. Glass med varma bär/sylt.

Lördag 31/3 Påskafton
Lunch: Påskbuffé!
Middag: Silltårta, créme fraiche-sås, sallad, hårt bröd med brieost. Dessert.

Söndag 1/4 Påskdagen
Lunch: Lammstek, rödvinssås, gelé, stekt/kokt potatis och varma grönsaker. Fruktcocktail med vispad grädde. 
Middag: Kycklingklubbor, potatisgratäng och sallad. Kaffe och egengjord bakelse.