Vecka 14

Måndag 2/4 Annandag påsk
Lunch: Pepparbiff, bearnaisesås, stekt potatis i klyftor och sallad. 
Middag: Kokt fisk med sparris- och persiljesås, kokt potatis och varma grönsaker. 

Tisdag 3/4
Lunch: Stekt falukorv, stuvad spenat, kokt potatis och rivna morötter.
Middag: Köttfärssoppa, mjukt bröd med ost. Dessert.

Onsdag 4/4
Lunch: Kycklingfrikassé, kokt potatis/ris och varma grönsaker. 
Middag: Panerad fisk, kokt potatis, gräddfilssås med dill, citron och sallad. 

Torsdag 5/4
Lunch: Blomkålssoppa. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Flygande Jacob med ris/potatis och sallad.

Fredag 6/4
Lunch: Köttbullar med mynta och tomat-ratatouille, pasta och sallad. 
Middag: Pepparrotskött, kokt potatis och varma grönsaker. Kaffe och kaka.

Lördag 7/4
Lunch: Kotlettrad med plommonsås, kokt potatis, gelé och sallad.
Middag: Laxpudding, skirat smör och sommargurka. Dessert.

Söndag 8/4
Lunch: Drumsticks (grillade kycklingben), potatisgratäng och sallad.
Middag: Crêpes med skinka och spenat samt sallad. Nyponsoppa, biskvier och grädde.