Vecka 15

Måndag 9/4
Lunch: Oxjärpe, gräddsås, kokt potatis, äppelmos och sallad.
Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt, riven morot och bröd med pålägg. Kaffe och kaka.

Tisdag 10/4
Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor och varma grönsaker. 
Middag: Kokt lax med citronsås, kokt potatis och grönsaker. 

Onsdag 11/4
Lunch: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. 
Middag: Stekt falukorv med stekt potatis, stekt ägg, senap, ketchup och sallad.

Torsdag 12/4
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa. Pannkaka med sylt och grädde. 
Middag: Kycklingpannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och sallad.

Fredag 13/4
Lunch: Fläskköttgryta med pepparsås, kokt potatis och grönsaker. 
Middag: Stekt grillkorv, potatismos, "knaperlök", senap, ketchup och sallad.

Lördag 14/4
Lunch: Kassler, stuvad spenat, stekt potatis och grönsaker.
Middag: Kokt fisk med sparris- och persiljesås, kokt potatis oc ärtor. Dessert.

Söndag 15/4
Lunch: Portergryta, kokt potatis, gelé och varma grönsaker. 
Middag: Lasagne och vitkålssallad. Konserverad frukt och grädde.