Vecka 16

Måndag 16/4
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup och grönsaker.
Middag: Linssoppa med tomat. Mjukt bröd med pålägg.
Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 17/4
Lunch: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och grönsaker.
Middag: Chicken á la King, ris/potatis och sallad.

Onsdag 18/4
Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. 
Middag: Pasta carbonara med riven ost och sallad.

Torsdag 19/4
Lunch: Broccolisoppa, bröd med pålägg. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Panerad fisk med gräddfilssås med dill, kokt potatis, citron och grönsaker.

Fredag 20/4
Lunch: Stekt/kokt frukostkorv, "sommarmos" (potatis med riven morot och finstrimlad purjolök nerblandad), senap och sallad.
Middag: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och sallad.

Lördag 21/4
Lunch: Örtkalkon med äppelsås, rotfruktsgratäng och sallad.
Middag: Burgundisk köttgryta med kokt potatis och sallad. Dessert.

Söndag 22/4
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis och sallad. Kaffe och kaka.
Middag: Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och sallad. Dessert.