Vecka 21

Måndag 21/5 Annandag Pingst
Lunch: Wallenbergare, potatismos, gräddsås, lingonsylt och sallad.
Middag: Blomkålssoppa, bröd med pålägg. Ostkaka, sylt och grädde.

Tisdag 22/5
Lunch: Isterband med stuvad potatis, rödbetor och sallad.
Middag: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker. 

Onsdag 23/5
Lunch: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och sallad.
Middag: Lasagne med vitkålssallad. Dessert.

Torsdag 24/5
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa, bröd med ost. Pannkakor med sylt och grädde.
Middag: Mosbricka: grillkorv, potatismos, bostongurka, strimlad isbergssallad, tomat, ketchup och senap.

Fredag 25/5
Lunch: Kycklingpannbiff med stekt lök, kokt potatis, gräddsås och kokta grönsaker.
Middag: Portergryta med kokt potatis, gelé och sallad. Gladd med chokladsås.

Lördag 26/5
Lunch: Mozzarellabiff med rödvinssås, rotsaksgratäng och sallad.
Middag: Kycklingfilé med bearnaisesås, stekt potatis och sallad. Dessert.

Söndag 27/5
Lunch: Kokt fisk med sparris- och persiljesås, kokt potatis, citron och varma grönsaker.
Middag: Crêpes med skinka, sallad och dressing. Varm nyponsoppa med grädde.