Vecka 22

Måndag 28/5
Lunch: Stekt falukorv, stuvade grönsaker, kokt potatis och sallad.
Middag: Kålbiff med gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker och lingonsylt.

Tisdag 29/5
Lunch: Stekt fläsk med raggmunk, lingonsylt och rivna morötter. 
Middag: Kokt fisk med pepparrotssås, kokt potatis och varma grönsaker eller sallad.

Onsdag 30/5
Lunch: Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och sallad.
Middag: Pasta med ost- och baconsås, riven ost och vitkålssallad. Kräm med mjölk.

Torsdag 31/5
Lunch: Broccolisoppa och bröd med pålägg.
Pannkaka, sylt och grädde.
Middag: Panerad fisk med gräddfilssås med dill, kokt potatis, citron och grönsaker

Fredag 1/6
Lunch: Stekt/kokt frukostkorv med sommarmos (potatismos med riven morot och finstrimlad purjolök), senap och sallad.
Middag: Kålpudding med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och sallad.

Lördag 2/6
Lunch: Örtkalkon med äppelsås, stekt potatis och sallad.
Middag: Burgundisk köttgryta med ris/potatis och sallad. Dessert.

Söndag 3/6
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, sallad och citronklyftor. Kaffe och kaka.
Middag: Oxbringa med pepparrotssås, kokt potatis och sallad. Dessert.