Vecka 23

Måndag 4/6
Lunch: Köttbullar med mynta och tomat, ratatouille, pasta och sallad.
Middag: Skånsk äggakaka med lingonsylt och hårt bröd med pålägg. Blåbärssoppa med glass.

Tisdag 5/6
Lunch: Stekt strömming, potatismos, inlagd gurka och riven morot.

Onsdag 6/6
Lunch: Kokt köttkorv med senapssås, kokt potatis och sallad.
Middag: Kycklinggryta med basilika, ris/potatis och sallad.

Torsdag 7/6
Lunch: Blomkålssoppa. Pannkaka, sylt och grädde.
Middag: Kålbiff med gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaker.

Fredag 8/6
Lunch: Stekt prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis och sallad.
Middag: Lasagne med sallad.

Lördag 9/6
Lunch: Grillade kycklingben med potatisgratäng och sallad.
Middag: Crêpes, sallad och dressing. Bröd med pålägg. Glass.

Söndag 10/6
Lunch: Matjessill, kokta ägghalvor, gräddfilssås, kokt potatis, hårt bröd med ost, sallad. Kaffe och kaka.
Middag: Wallenbergare med gräddsås, potatismos, lingonsylt och ärtor.