Vecka 25

Måndag 18/6
Lunch: Italiensk korvgryta med pasta och sallad.
Middag: Gulaschgryta med ris/potatis och sallad.

Tisdag 19/6
Lunch: Strömming med anjoviskryddad sås, potatismos, sallad och hårt bröd med ost.
Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt och rivna morötter. Varm blåbärssoppa med glass.

Onsdag 20/6
Lunch: Potatisbullar med stekt fläsk, lingonsylt och sallad.
Middag: Kycklinggryta med champinjoner, kokt potatis och sallad.

Torsdag 21/6
Lunch: Chorizo, ratatouille, stekt potatis och sallad
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor och sallad

Fredag 22/6 Midsommarafton
Lunch: Midsommarbuffé
Middag: Kall inkokt lax, dillmajonnäs, kokt potatis, ärtor och citron

Lördag 23/6 Midsommardagen
Lunch: Grillad kycklingklubba, potatisgratäng och sallad
Middag: Kokt skinka, potatissallad och sallad

Söndag 24/6
Lunch: Silltårta, creme fraiche-sås, sallad och bröd med ost
Middag: Pepparbiff med rödvinssås, stekt potatis, sallad