Vecka 6 (5-11 februari)

Måndag
Lunch: Stekt prinskorv, stekt potatis, stekt ägg och sallad.
Middag: Köttsoppa, mjukt bröd med ost. Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag  
Lunch: Stekt salt sill, löksås, kokt potatis och rivna morötter. Hårt bröd med ost. 
Middag: Lasagne, vitkålssallad. Kaffe och kaka.

Onsdag
Lunch: Portergryta med kokt potatis, gelé och sallad. 
Middag: Kycklingpaj med sallad och creme fraiche-dressin. Dessert.

Torsdag
Lunch: Ärtsoppa med fläsk, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kokt fläskkorv, rotmos, senap, vitkålssallad och lingon.

Fredag
Lunch: Pastasås med ost och bacon, pasta, riven ost och sallad.
Middag: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.

Lördag
Lunch: Köttgryta med enbär och timjan, kokt potatis, gelé och varma grönsaker.
Middag: Kycklingfilé, rödvinssås, klyftpotatis och sallad. Dessert.

Söndag 
Lunch: Kokt Lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor och citron.
Middag: Wallenbergare, gräddsås, potatismos, lingonsylt och varma grönsaker. Kaffe och kaka.