Vecka 7 (12-18 februari)

Måndag 12/2
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup och råkostsallad.
Middag: Gulaschsoppa, mjukt bröd, med pålägg. Dessert.

Tisdag 13/2
Lunch: Fiskgryta med vitvinssås, kokt potatis och varma grönsaker.
Middag: Potatisbullar, stekt fläsk, lingonsylt och rårivna morötter.

Onsdag 14/2
Lunch: Kycklinggryta med currysås, ris/potatis och sallad.
Middag: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker.

Torsdag 15/2
Lunch: Champinjonsoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Korv stroganoff, ris/potatis och sallad.

Fredag 16/2
Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingon och kokta morötter.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och ost. Dessert.

Lördag 17/2
Lunch: Kycklingfrikassé, kokt potatis och sallad. Dessert.
Middag: Örtkalkon, äppelsås, rotsaksgratäng och sallad. Kaffe och kaka.

Söndag 18/2
Lunch: Kokt lax, citronsås, kokt potatis, citronklyfta och varma grönsaker. Dessert.
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis och sallad.
Kaffe och "något gott".