Vecka 8 (19-25 februari)

Måndag 19/2
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor, potatis och sallad.
Middag: Skånsk äggkaka, lingonsylt, hårt bröd och pålägg. Sommarkompott och mjölk.

Tisdag 20/2
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rårivna morötter och "sommargurka".
Middag: Stekt falukorv, stuvad broccoli, kokt potatis och vitkålssallad.

Onsdag 21/2 
Lunch: Kalops, kokt potatis, rödbetor och kokta morötter.
Middag: Lasagne, sallad med crème fraiche-dressing.

Torsdag 22/2
Lunch: Köttsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Pannbiff, stekt lök, löksås, kokt potatis och sallad.

Fredag 23/2
Lunch: Panerad sej, crème fraiche med dill, kokt potatis, ärtor och citron.
Middag: Stekt/kokt varmkorv, potatismos, bostongurka och tomatklyftor. Kaffe och hembakad kaka.

Lördag 24/2
Lunch: Grillade kycklingben, potatisgratäng och sallad.
Middag: Wallenbergare, gräddsås, stekt klyftpotatis, gelé och varma grönsaker. Dessert.

Söndag 25/2
Lunch: Pulled beef, rödvinssås, potatisgratäng och sallad.
Middag: Kokt fisk, pepparrotssås, kokt potatis och sallad. Glass med chokladsås.