Vecka 9 (26 februari-4 mars)

Måndag 26/2
Lunch: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, lingon och varma grönsaker. 
Middag: Bratwurstgryta med svamp, pärllök och bacon, pasta och sallad. 

Tisdag 27/2
Lunch: Rimmad fläskbog, rotmos, senapssås och sallad.
Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt. Varm nyponsoppa med glass.

Onsdag 28/2 
Lunch: Oxjärpar med plommonsås, kokt potatis och sallad. 
Middag: Pepparrotskött, kokt potatis och sallad. 

Torsdag 1/3
Lunch: Ärtsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Stekt falukorv, stuvade makaroner och rivna morötter.

Fredag 2/3
Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt och varma grönsaker. 
Middag: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis och sallad.

Lördag 3/3
Lunch: Örtkalkon, champinjonsås, klyftpotatis och sallad. Kaffe och kaka.
Middag: Köttfärspaj, crème fraiche-dressing och sallad. Dessert.

Söndag 4/3
Lunch: Kokt lax, citronsås, kokt potatis och ärtor. Dessert.
Middag: Fläskkarré, äppelsås, äppelmos, kokt potatis och sallad. Kaffe och kaka.