Vecka 18

Måndag 29/4
Lunch: Korvgryta med tomat och basilika, pasta, riven ost, sallad.
Middag: Egengjord fläskpannkaka, lingonsylt, riven morot.

Tisdag 30/4
Lunch: Fläskköttsgryta med pepparsås, kokt potatis, gelé, varma grönsaker.
Middag: Kycklingfilé, rödvinssås, stekt potatis, sallad. Glass med varm hjortronsylt.

Onsdag 1/5
Lunch: Laxpudding, sommargurka, sallad. Rulltårtsbakelse
Middag: Köttfärspaj, sallad med dressing. Konserverad persika med lättvispad grädde.

Torsdag 2/5
Lunch: Broccolisoppa. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Kokt köttkorv, pepparrotssås, ”Sommarmos” (potatismos med morot och purjolök, sallad

Fredag 3/5
Lunch: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, kokta morötter.
Middag: Kycklinggryta med basilikasås, kokt potatis, sallad

Lördag 4/5
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron. Kaffe med kaka.
Middag: Skinkstek, äppelsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker. Dessert.

Söndag 5/5
Lunch: Örtkalkon, champinjonsås, stekt potatis, gelé, sallad.
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle, sallad, gräddfilsdressing. Nyponsoppa/blåbärssoppa, vispad grädde.


 

Veckans meny

Vecka 16

Måndag 15/4
Lunch: Stekt falukorv, senapssås, stekt potatis, stekt ägg, sallad.
Middag: Kalops, kokt potatis, rödbetor, sallad.

Tisdag 16/4
Lunch: Stekt strömming, potatismos, ”sommargurka”, riven morot..
Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, sallad.

Onsdag 17/4
Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt, sallad.
Middag: Chili con carne, kokt potatis/ris, sallad, mjukt bröd och ost.

Torsdag 18/4 Skärtorsdag
Lunch: Blomkålssoppa. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis, sallad.

Fredag 19/4 Långfredag
Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, sallad.
Middag: Västerbottenpaj med S.Centralgatans crème fraiche-topping, rostade brödsnittar, sallad. Dessert.

Lördag 20/4 Påskafton
Lunch: Sill-lunch. Husets påsk-glass.
Middag: Lammstek, rödvinssås, kokt potatis, gelé, varma grönsaker. Kaffe med After Eight.

Söndag 21/4 Påskdagen
Lunch: Kall inkokt lax, dill crème fraiche, kokt potatis, ärtor, citron. Kaffe med rulltårts-bakelse.
Middag: Kycklingfilé, champinjon och vitvinssås, stekt potatis, sallad.


 

Vecka 17

Måndag 22/4 Annandag påsk
Lunch: Pepparbiff, bearnaisesås, stekt potatis, sallad.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och ost. Kräm med mjölk.

Tisdag 23/4
Lunch: Stekt prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis, sallad.
Middag: Köttbullar, rödbetssallad, potatismos, sallad.

Onsdag 24/4
Lunch: Dillköttsgryta, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Lasagne med vitkålssallad.

Torsdag 25/4
Lunch: Potatis och purjolökssoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Kycklinggryta, gelé, potatis/ris, sallad.

Fredag 26/4
Lunch: Stekt falukorv, stuvade grönsaker, kokt potatis, sallad.
Middag: Kålpudding, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, varma grönsaker.

Lördag 27/4
Lunch: Kassler, champinjonsås, stekt potatis, sallad. Dessert. 
Middag: Portergryta, gelé, kokt potatis, sallad. 

Söndag 28/4
Lunch: Wallenbergare, gräddsås, potatismos, lingonsylt, ärtor. Kaffe med kaka. 
Middag: Crepes med skinka, gräddfilsdressing, sallad. Kräm med mjölk.


 

Kontaktuppgifter