Vecka 13

Måndag 23/3
Lunch: Korv stroganoff, pasta, grönsaker.
Middag: Gulaschsoppa, mjukt bröd med ost. Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 24/3  
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter.
Middag: Kycklingpannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.

Onsdag 25/3
Lunch: Pepparrotskött, kokt potatis, sallad.
Middag: Potatisbullar, stekt fläsk, lingonsylt, grönsaker.

Torsdag 26/3
Lunch: Ärtsoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 27/3    
Lunch: Stekt falukorv, stuvade grönsaker, kokt potatis, sallad
Middag: Fishs’ chips, stekt klyftpotatis, remouladsås, strimlad isbergssallad, skivade tomater, citron.

Lördag 28/3
Lunch: Fläskkarré, gräddsås, äppelmos, kokt potatis. Dessert
Middag: Pepparbiff, rödvinssås, stekt potatis, grönsaker

Söndag 29/3
Lunch: Fiskgryta med vitvinssås, citron, kokt potatis. Kaffe, glass med varm sylt.
Middag: Ostgratinerad pannkaksrulle med currykyckling, gräddfilsdressing, sallad. Kräm med mjölk.


 

Vecka 14

Vecka 14

Måndag 30/3
Lunch: Köttfärssås Bolognese, pasta, riven ost, ketchup, vitkålssallad.
Middag: Pannbiff, löksås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 31/3
Lunch: Dillköttgryta, kokt potatis, grönsaker
Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, rivna morötter

Onsdag 1/4
Lunch: Kålpudding, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker
Middag: Kycklinggryta, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 2/4
Lunch: Ärtsoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde
Middag: Kokt köttkorv, senapssås, morotsmos (potatismos + finriven morot)

Fredag 3/4       
Lunch: Gräddstuvad pytt-i-panna (vitsås) stekt ägg, rödbeta, grönsaker
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, gelé, kokt potatis, sallad. Kaffe och glass

Lördag 4/4
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, citron, kokt potatis, ärtor. Dessert.
Middag: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, grönsaker

Söndag 5/4
Lunch: Skivad kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis, sallad
Middag: Wallenbergare, gräddsås, lingonsylt, potatismos, ärtor

Veckans meny

Vecka 15

Måndag 6/4
Lunch: Bratwurst-gryta med svamp och bacon, pasta, vitkålssallad
Middag: Gulaschsoppa, mjukt bröd, köttpålägg. Ostkaka med sylt och grädde

Tisdag 7/4       
Lunch: Matjessill, hackad rödlök, ägghalvor, gräddfil, kokt potatis, hårt bröd med ost.
Middag: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, grönsaker.

Onsdag 8/4
Lunch: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis, grönsaker
Middag: Kycklinggryta med citron och rosmarin, kokt potatis, grönsaker.

Kontaktuppgifter