Vecka 1

Måndag 4/1
Lunch: Köttfärssås bolognese, ketchup, riven ost, pasta, grönsaker.
Middag: Stekt falukorv, stuvade morötter, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 5/1
Lunch: Ärtsoppa, senap. Pannkaka, grädde, sylt.
Middag: Pannbiff, löksås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker.

Onsdag 6/1 Trettondags afton
Lunch: Kalkonschnitzel cordon bleu, rödvinssås, stekt potatis, sallad. Dessert.
Middag: Ostgratinerade crepés, sallad, gräddfilsdressing, ädelost, kex, paprika.

Torsdag 7/1
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Dillfrikassé, Mor Annas gurka, kokt potatis, grönsaker. 

Fredag 8/1
Lunch: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, grönsaker. 
Middag: Stekt falukorv, stuvade makaroner, riven morot. 

Lördag 9/1
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, citron, kokt potatis, ärtor. Dessert. 
Middag: Fläskkarré, äppelmos, gräddsås, kokt potatis, grönsaker. Kaffe och kaka.

Söndag 10/1
Lunch: Skivad kycklingfilé, potatisgratäng, grönsaker. Kaffe och glass. 
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, gelé, kokt potatis, grönsaker. 


 

Vecka 2

Måndag 11/1
Lunch: Köttfärslimpa, lingonsylt, gräddsås, kokt potatis, grönsaker
Middag: Kalvsylta, rödbetor, kokt potatis, grönsaker. Kräm och mjölk. 

Tisdag 12/1
Lunch: Stekt strömming, skirat smör, potatismos, rivna morötter.
Middag: Isterbandslåda, dillstuvad potatis, rödbetor, grönsaker.

Onsdag 13/1
Lunch: Köttgryta med rotsaker, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Lasagne, vitkålssallad

Torsdag 14/1
Lunch: Broccolisoppa, hårt bröd, ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Köttkorv, pepparrotssås, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 15/1
Lunch: Kålpudding, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Stekt schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis, grönsaker. Kaffe och glass

Lördag 16/1
Lunch: Sillunch med inlagd sill, gräddfil, tärnad rödlök, garnerade ägghalvor, kokt potatis. Nyponsoppa med vispad grädde,
Middag: Örtkalkon, rödvinssås, stekt potatis, grönsaker. Kaffe och kaka.

Söndag 17/1
Lunch: Nötstek, champinjonsås, gelé, kokt potatis, grönsaker. Dessert.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, sallad, gräddfilsdressing. Kräm och mjölk.


 

Vecka 3

Måndag 18/1
Lunch: stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup, kokt potatis,grönsaker.
Middag: Gulaschsoppa, mjukt bröd, ost. Risgrynspudding med saftsås.

Tisdag 19/1
Lunch: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Kokt fisk med sparris- och persiljesås, kokt potatis, grönsaker.

Onsdag 20/1
Lunch: Köttfärssås Bolognaise, pasta, grönsaker
Middag: Kalops, rödbetor, kokt potatis.

Torsdag 21/1
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka, sylt och grädde.
Middag: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 22/1
Lunch: Kycklinggryta, gelé, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Stekt grillkorv, potatismos, bostongurka, tomat, isbergssallad. 

Lördag 23/1
Lunch: Laxpudding, skirat smör, citron, ärtor.
Middag: Skivad kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis, grönsaker. Kaffe och glass.

Söndag 24/1   
Lunch: Fisksoppa, creme fraiche-topping med dill. Mjukt bröd med ost. Nyponsoppa med grädde.
Middag: Köttfärslimpa, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, grönsaker.


 

Vecka 4

Måndag 25/1
Lunch: Pepparrotskött, mor Annas gurka, kokt potatis, grönsaker. 
Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, riven morot.

Tisdag 26/1
Lunch: Gräddstuvad pytt i panna, stekt ägg, rödbetor, grönsaker. 
Middag: Kycklingpannbigg, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.

Onsdag 27/1
Lunch: Ugnsfalukorv, potatismos, grönsaker.
Middag: Lasagne, sallad.

Torsdag 28/1
Lunch: Köttsoppa, mjukt bröd, ost. Pannkaka, sylt och vispad grädde
Middag:Torskbiffar. gräddfilssås med dill, kokt potatis, grönsaker

Fredag 29/1
Lunch: Köttbullar, Gräddsås, stuvade makaroner, grönsaker
Middag: Stekt Prinskorv, stuvad spenat, stekt potatis, grönsaker

Lördag 30/1
Lunch: Portergryta, gelé, kokt potatis, grönsaker. Kaffe, chokladbiskvi.
Middag: Kotlettrad, äppelsås, äppelmos, kokt potatis, grönsaker

Söndag 31/1  
Lunch: Örtkalkon, gelé, rotfruktsgratäng, grönsaker. Kaffe, glass.
Middag: Jansonsfrestelse, grnerade ägghalvor, hårt bröd, ost, grönsaker. Kräm och Mjölk


 

Kontaktuppgifter