Vecka 44

Måndag 19/10
Lunch: Köttgryta med rotsaker, kokt potatis, hårt bröd, ost, grönsaker.
Middag: Isterbandslåda, rödbetor, grönsaker.

Tisdag 20/10
Lunch: Stekt strömming, skirat smör, sommargurka, potatismos, rivna morötter.
Middag: Stekt fläsk, raggmunk, lingonsylt, grönsaker.

Onsdag 21/10
Lunch: Gräddstuvad pyttipanna, stekt ägg, rödbetor, grönsaker.
Middag: Kålpudding, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 22/10
Lunch: Ärtsoppa, senap, mjukt bröd, ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kokt frukostkorv, senapssås, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 23/10
Lunch: Köttfärssås Bolognese, ketchup, riven ost, pasta, grönsaker.
Middag: Kalops, rödbetor, kokt potatis, grönsaker.

Lördag 24/10
Lunch: Örtkalkon, rödvinssås, potatisgratäng, sallad. Kaffe och glass.
Middag: Kokt lax med vitvinssås, citronklyftor, kokt potatis, grönsaker. Fruktcocktail med lättvispad grädde.

Söndag 25/10
Lunch: Wallenbergare, lingonsylt, potatismos, ärtor. Kaffe och kaka.
Middag: Gulaschsoppa, creme fraiche topping, mjukt bröd, köttpålägg.


 

Vecka 45

Måndag 26/10
Lunch: Kokt köttkorv, senap, morotsmos, grönsaker.
Middag: Ugnspannkaka, lingonsylt, rivna morötter. Kräm med mjölk.

Tisdag 27/10
Lunch: Pannbiff, gräddsås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd, ost, grönsaker.

Onsdag 28/10
Lunch: Kycklinggryta, gelé, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Lasagne, vitkålssallad.

Torsdag 29/10
Lunch: Ärtsoppa, senap, mjukt bröd, ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Panerad fisk, gräddfilssås med dill, citronklyftor, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 30/10 Alla helgons afton
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup, rivna morötter.
Middag: Plan 2, 5 och 6 hamburgertallrik: Kycklingpannbiff, hamburgerbröd, lök, tomat, isbergssallad, senap, ketchup, hamburgerdressing, stekt klyftpotatis. Plan 3 och 4 kycklingpannbiff, gräddsås, lingonsylt, stekt klyftpotatis, sallad.

Lördag 31/10 Alla helgons dag
Lunch: Sillunch: inlagd sill, matjessill, garnerade ägghalvor, gräddfil, kokt potatis, hårt bröd, ost, tomatklyftor. Varm nyponsoppa med lättvispad grädde.
Middag: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, grönsaker. Kaffe och kaka.

Söndag 1/11
Lunch: Plan 2, 5 och 6, grillad kycklingklubba, plan 3,4 skivad kycklingfilé, rotfruktsgratäng, sallad. Kaffe och glass med varm jordgubbssylt.
Middag: Köttfärslimpa, gräddsås, lingonsylt, Mor Annas gurka, kokt potatis, grönsaker.


 

Veckans meny

Vecka 46

Måndag 2/11
Lunch: Fiskbullar med rotgrönsaker i dillsås, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Stekt bacon, potatisbullar, lingonsylt, rivna morötter.

Tisdag 3/11
Lunch: Isterband, dillstuvad potatis, rödbetor, grönsaker.
Middag: Köttbullar, rödbetssallad, potatismos, grönsaker.

Onsdag 4/11
Lunch: Gräddstuvad pyttipanna, rödbetor, stekt ägg, grönsaker.
Middag: Pepparrotskött, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 5/11
Lunch: Ärtsoppa, senap, mjukt bröd, ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kåldolmar, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 6/11
Lunch: Stekt falukorv, stuvade morötter, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Portergryta, gelé, kokt potatis, grönsaker.

Lördag 7/11
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, citron, kokt potatis, ärtor. Kaffe, glass med chokladsås.
Middag: Kotlettrad, champinjonsås, äppelmos, kokt potatis, grönsaker. Konserverade persikor med lättvispad grädde.

Söndag 8/11
Lunch: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt klyftpotatis, sallad. Kaffe och kaka.
Middag: Risgrynsgröt, kanel, socker, mjölk, mjukt bröd, skinka. 


 

Kontaktuppgifter