Vecka 4

Måndag 20/1
Lunch: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Kycklinggryta, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 21/1  
Lunch: Isterband, stuvad potatis, rödbetor, grönsaker.
Middag: Oxbringa, pepparrotssås, kokt potatis, grönsaker.

Onsdag 22/1
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor/potatis, grönsaker.
Middag: Kålpudding, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 23/1
Lunch: Broccolisoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Fläskkorv, senapssås, potatismos med finskuren purjolök, grönsaker.

Fredag 24/1
Lunch: Köttfärssås Bolognaise, riven ost, pasta, ketchup, rivna morötter.
Middag: Fläskköttgryta med senap, kokt potatis, grönsaker.

Lördag 25/1
Lunch: Skivad kycklingfilé, bearnaisesås, stekt potatis, grönsaker. Dessert.
Middag: Crepes med skinka och spenat, gräddfilsdressing, sallad. Kräm med mjölk.

Söndag 26/1
Lunch: Slottsstek, slottsstekssås, gelé, kokt potatis, varma grönsaker. Kaffe med kaka.
Middag: Kycklinggryta, kokt potatis, sallad. Glass med varm hallonsylt.


 

Vecka 5

Vecka 5

Måndag 27/1
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup, grönsaker.
Middag: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, grönsaker.

Tisdag 28/1  
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter, hårt bröd med ost.
Middag: Potatisbullar, stekt bacon, lingonsylt, sallad.

Onsdag 29/1
Lunch: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Lasagne med vitkålssallad.

Torsdag 30/1
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kyckling i dillfrikassé, kokt potatis, sallad.

Fredag 31/1
Lunch: Oxpytt, stekt ägg, rödbetor, grönsaker.
Middag: Stekt grillkorv, potatismos, senap, ketchup, bostongurka, strimlad isbergssallad.

Lördag 1/2
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron. Kaffe med kaka.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, gräddfilsdressing, sallad. Kräm med mjölk.

Söndag 2/2
Lunch: Kotlettrad, champinjonsås, kokt potatis, gelé, sallad.
Middag: Mozzarellabiff, grönpepparsås, stekt potatis, grönsaker. Glass med kaffe.


 

Veckans meny

Vecka 6

Måndag 3/2
Lunch: Stekt fläsk, raggmunk, lingonsylt, riven morot.
Middag: Stekt falukorv, senapssås, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 4/2  
Lunch: Kokt fisk med tomat och svamp, kokt potatis, ärtor.
Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, rivna morötter.

Onsdag 5/2
Lunch: Pannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis, sallad/grönsaker.
Middag: Kalops, rödbetor, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 6/2
Lunch: Ärtsoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kåldolmar, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 7/2
Lunch: Stekt prinskorv, stuvad spenat, kokt potatis, sallad.
Middag: Fläskköttgryta med curry och äpple, kokt potatis, varma grönsaker.

Lördag 8/2
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, ärtor, citron. Kaffe med kaka.
Middag: Portergryta, gelé, kokt potatis, varma grönsaker. Dessert.

Söndag 9/2
Lunch: Slottsstek, slottstekssås, kokt potatis, gelé, kokta morötter. Dessert.
Middag: Grillade kycklingben, bearnaisesås, stekt potatis, sallad. P3+4 skivad kycklingfilé.


 

Kontaktuppgifter