Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Hitta ett äldreboende nära dig
Tillbaka till Livet på Södra Centralgatan

Vecka 49

V. 3
Måndag 17/1
Lunch: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, kokt broccoli.
Middag: Ugnsfalukorv, potatismos med purjolök, kokta grönsaker.

Tisdag 18/1
Lunch: Köttfärssås Bolognaise, pasta, ketchup, riven ost, vitkålssallad
Middag: Gräddstuvad oxpytt, stekt ägg, rödbetor, kokt blomkål.

Onsdag 19/1
Lunch: Stekt strömming, potatismos, skirat smör, riven morot.
Middag: Fläskköttgryta med senap, kokt potatis, kokta grönsaker, gelé.

Torsdag 20/1
Lunch: Grön sparrissoppa mjukt bröd ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Köttkorv med pepparrotssås och rotmos, kokt broccoli.

Fredag 21/1
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor, kokt potatis, kokt grönsaksblandning.
Middag: Köttbullar, potatismos, rödbetssallad, kokta morötter. Chokladpudding med vispad grädde.

Lördag: 22/1 
Lunch: Sillunch; Inlagd sill, hackad rödlök, ägghalvor, gräddfil, hårt bröd och ost. Kaffe och Lattebit
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, ris/kokt potatis, kokt broccoli. Dessert.

Söndag 23/1 
Lunch: Skivad kycklingfilé, rödvinssås, stekt klyftpotatis, kokt grönsaksblandning. Kaffe och kaka
Middag: Slottsstek, gräddsås, kokt potatis, gelé, kokt blomkål. Kräm med mjölk.


 

Vecka 1

Vecka 4
Måndag 24/1
Lunch: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, kokt broccoli.
Middag: Korv Stroganoff, ris/kokt potatis, kokta grönsaker.

Tisdag 25/1
Lunch: Laxbiff med dill, gräddfilssås, kokt potatis, kokta ärtor.
Middag: Kycklingpannbiff, gräddsås, stekt lök, kokt potatis, kokt brysselkål.

Onsdag 26/1
Lunch: Grönsaksbiff, äppelfraiche, stekt potatis, kokta grönsaker.
Middag: Lasagne med vitkålssallad.

Torsdag 27/1 
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka sylt och grädde.
Middag: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis, kokta bukettgrönsaker.

Fredag 28/1
Lunch: Köttfärssås bolognaise, riven ost, pasta, ärtor/majs/paprika.
Middag: Plan 3 och 4: Örtkalkon, plan 2, 5 och 6 Grillade kycklingben, rödvinssås, potatisgratäng, sallad. Vaniljglass med jordgubbstopping.

Lördag 29/1
Lunch: Jansons frestelse, ägghalvor, sallad, hårt bröd med ost. Rabarberkompott med mjölk.
Middag: Pepparbiff, gräddsås, stekt klyftpotatis, kokt blomkål. Kaffe med kaka.

Söndag 30/1 
Lunch: Kotlettrad, gräddsås, kokt potatis, äppelmos, kokta bukettgrönsaker. Dessert.
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle, gräddfilsdressing, sallad. Kräm och mjölk.


 

Vecka 2

V.5
Måndag 31/1
Lunch: Kräftströmming, potatismos, riven morot, hårt bröd med ost.
Middag: Makaronipudding, skirat smör, ärtor/majs/paprika.

Tisdag 1/2
Lunch: Isterband, dillstuvad potatis, rödbetor.

Kokta Bukettgrönsaker
Middag: Gulaschsoppa med gräddfilstopping. Griljerad smörgås med ost. Ostkaka med sylt och grädde.

Onsdag 2/2
Lunch: Gräddstuvad oxpytt, rödbetor, stekt ägg, kokta grönsaker.
Middag: Kycklinggryta, ris/kokt potatis, gelé, kokta grönsaker.

Torsdag 3/2
Lunch: Ärtsoppa mjukt bröd ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Fiskbullar med rotgrönsaker i dillsås, kokt potatis, ärtor.

Fredag 4/2
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, kokta morötter, lingonsylt.
Middag: Tacokryddad chili con carne, tacochips, ris, sallad. Glass med chokladsås.

Lördag 5/2
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, citron, kokt broccoli. Kaffe med Delicatoboll.
Middag: Skinkstek, gräddsås, kokt potatis, kokta grönsaker, äppelmos. Nyponsoppa med vispad grädde.

Söndag 6/2
Lunch: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis, Mor Annas gurka. Kaffe och kaka.
Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokt broccoli.


 

Kontaktuppgifter