Veckans meny

Vecka 41

Måndag 7/10
Lunch: Köttbullar, rödbetssallad, potatismos, varma grönsaker.
Middag: Köttsoppa, mjukt bröd med ost. Risgrynspudding med saftsoppa.

Tisdag 8/10
Lunch: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis, sallad.
Middag: Korv stroganoff, pasta, sallad.

Onsdag 9/10
Lunch: Kokt fisk med ägg och persiljesås, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Pepparrotskött, kokt potatis, sallad.

Torsdag 10/10
Lunch: Ärtsoppa, mjukt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Pannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, sallad.

Fredag 11/10
Lunch: Korv á la Forsell, kokt potatis/ris, varma grönsaker.
Middag: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt potatis, sallad.

Lördag 12/10
Lunch: Örtkalkon, rödvinssås, gelé, kokt potatis, varma grönsaker. Kaffe med kaka.
Middag: Janssons frestelse, garnerade ägghalvor, hårt bröd med ost, sallad. Varm nyponsoppa, lättvispad grädde och mandelbiskvier.

Söndag 13/10
Lunch: Fläskkarré, äppelsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker. Glass med chokladsås.
Middag: Pepparbiff, gräddsås, rotsaksgratäng, sallad.


 

Veckans meny

Vecka 42

Måndag 14/10
Lunch: Oxbringa, senapssås, rotmos, sallad.
Middag: Fisksoppa, aioli (majonnäs+vitlök), hårt bröd med ost. Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 15/10
Lunch: Isterband, rödbetor, stuvad potatis, varma grönsaker.
Middag: Biff á la Lindström, gräddsås, kokt potatis, sallad.

Onsdag 16/10
Lunch: Stekt fläsk, bruna bönor (potatis), sallad.
Middag: Lasagne med vitkålssallad.

Torsdag 17/10
Lunch: Spenatsoppa, mjukt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Stekt falukorv, broccoligratäng, kokt potatis, sallad.

Fredag 18/10
Lunch: Kycklinggryta med citron och rosmarin, kokt potatis, sallad.
Middag: Oxpytt, rödbetor, stekt ägg, varma grönsaker.

Lördag 19/10
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, citron, ärtor. Dessert.
Middag: Plan 3+4 kycklingfilé, plan 2+5+6 grillade kycklingben, potatisgratäng, sallad. Kaffe med chokladbiskvi.

Söndag 20/10
Lunch: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, gräddfilsdressing, sallad. Kräm med mjölk.


 

Veckans meny

Vecka 43

 

Måndag 21/10
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, varma grönsaker.
Middag: Gulaschsoppa med gräddfilstopping, mjukt bröd med köttpålägg. Ostkaka med sylt och grädde.

Tisdag 22/10
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter.
Middag: Köttgryta med rotfrukter, kokt potatis, sallad.

Onsdag 23/10
Lunch: Köttbullar, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Bratwurstgryta med svamp och bacon, pasta, sallad.

Kontaktuppgifter