Vecka 19

Måndag 4/5
Lunch: Isterband, stuvad potatis, vit sås, rödbetor, grönsaker.
Middag: Köttbullar, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 5/5
Lunch: Champinjonsoppa, mjukt bröd, köttpålägg. Ostkaka med sylt och grdde.
Middag: Ugnspannkaka, lingonsylt, rivna morötter. Kräm med mjölk.

Onsdag 6/5
Lunch: Pannbiff, gräddsås, stekt lök, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Jansons frestelse, ägghalvor, hårt bröd, ost.

Torsdag 7/5
Lunch: Blomkålssoppa, hårt bröd med köttpålägg. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Italiensk korvgryta, kokt potatis, grönsaker.

Fredag 8/5
Lunch: Kålbiff, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, grönsaker.
Middag: Kycklinggryta, kokt potatis, gelé, grönsaker.

Lördag 9/5
Lunch: Kassler, stuvad spenat, kokt potatis, grönsaker. Glass med varm jordgubbssylt.
Middag: Portergryta, gelé, kokt potatis, grönsaker.

Söndag 10/5
Lunch: Kokt fisk med sparris och persiljesås, kokt potatis, citron, grönsaker. Dessert.
Middag: Skivad kycklingfilé, bearnaisesås, stekt klyftpotatis, grönsaker. Kaffe med kaka.


 

Vecka 20

Vecka 20

Måndag 11/5
Lunch: Stekt falukorv, stuvade makaroner, ketchup, grönsaker.
Middag: Pannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 12/5
Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt, rivna morötter
Middag: Fisksoppa, crème fraiche-topping. Risgrynspudding, saftsås.

Onsdag 13/5
Lunch: Kalvsylta, rödbetor, kokt potatis, grönsaker, mjukt bröd med ost.
Middag: Lasagne, vitkålssallad.

Torsdag 14/5
Lunch: Ängamatsoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka, sylt och grädde
Middag: Kokt köttkorv, senapssås, morotsmos, grönsaker.

Fredag 15/5
Lunch: Köttfärssås Bolognese, pasta, riven ost, ketchup, rivna morötter
Middag: Gräddstuvad pyttipanna, stekt ägg, rödbetor, grönsaker.

Lördag 16/5
Lunch: Kokt skinka, potatissallad, mjukt bröd med ost, sallad. Dessert
Middag: Örtkalkon, champinjon- och vitvinssås, stekt klyftpotatis, sallad. Kaffe med kaka.

Söndag 17/5
Lunch: Inlagd sill/senapssill/Matjesill, hackad rödlök, gräddfil, hårt bröd med ost, ägghalvor, kokt potatis. Kaffe och glass.
Middag: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, grönsaker.


 

Veckans meny

Vecka 21

Måndag 18/5
Lunch: Ugnsfalukorv, potatismos, grönsaker.
Middag: Köttbullar, gräddsås, mor Annas gurka, kokt potatis, grönsaker.

Tisdag 19/5
Lunch: Stekt strömming, potatismos, sommargurka, skirat smör, rivna morötter.
Middag: Linssoppa med tomat, mjukt bröd, köttpålägg. Ostkaka med sylt och lättvispad grädde.

Onsdag 20/5
Lunch: Potatisbullar med stekt fläsk, lingonsylt, grönsaker.
Middag: Kycklinggryta med basilikasås, kokt potatis, grönsaker.

Torsdag 21/5 Kristi Himmelfärdsdag
Lunch: Laxpudding, sommargurka, skirat smör, sallad. Kaffe och glass.
Middag: Örtagårdsstek, rödvinssås, stekt potatis, grönsaker. Kaffe med kaka.

Fredag 22/5
Lunch: Ängamatssoppa. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Stekt prinskorv, stuvade grönsaker, kokt potatis, grönsaker.

Lördag 23/5
Lunch: Skivad kycklingfilé, potatisgratäng, sallad. Dessert.
Middag: Panerad snitsel, stekt potatis, bearnaisesås, grönsaker

Söndag 24/5
Lunch: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, gelé. Kaffe med kaka.
Middag: Kokt lax med citronsås, kokt potatis, citron, ärtor. Dessert.


 

Kontaktuppgifter