Veckans meny

Vecka 34

Måndag 19/8
Lunch: Korv stroganoff, kokt potatis/ris, sallad.
Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, hårt bröd med ost. Kräm med mjölk.

Tisdag 20/8
Lunch: Stekt strömming, potatismos, ”sommargurka”, rivna morötter.
Middag: Köttfärssås bolognaise, riven ost, ketchup, pasta, vitkålssallad.

Onsdag 21/8
Lunch: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis, sallad.
Middag: Kycklinggryta med sötsur sås, kokt potatis, sallad.

Torsdag 22/8
Lunch: Champinjonsoppa, hårt bröd med köttpålägg. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Köttbullar, stuvad vitkål, kokt potatis, varma grönsaker.

Fredag 23/8
Lunch: Pepparrotskött, kokt potatis, sallad.
Middag: Panerad schnitzel, champinjonsås, stekt klyftpotatis, sallad.

Lördag 24/8
Lunch: Kotlettrad, gräddsås, gelé, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, gräddfilsdressing, sallad. Chokladpudding med gräddtopping.

Söndag 25/8
Lunch: Kokt lax med citronsås, ärtor, kokt potatis. Kaffe med kaka.
Middag: Fläskfilégryta med ädelost, kokt potatis, sallad. Glass med varm hallonsylt.

Veckans meny

Vecka 35

Måndag 26/8
Lunch: Kokt köttkorv, pepparrotssås, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Pannbiff, stekt lök, gräddsås, kokt potatis, sallad.

Tisdag 27/8
Lunch: Inlagd sill, ägghalvor, gräddfil, hackad rödlök, kokt potatis, sallad.
Middag: Lasagne med vitkålssallad.

Onsdag 28/8
Lunch: Stekt fläsk, löksås, kokt potatis, sallad.
Middag: Korvgryta á la Forsell, kokt potatis, varma grönsaker.

Torsdag 29/8
Lunch: Potatis och purjolökssoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kålbiff, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, varma grönsaker.

Fredag 30/8
Lunch: Surströmming Pl 7, ägghalvor, matjesill, kokt potatis, gräddfil, sallad.
Middag: Mosbricka, stekt grillkorv, potatismos, senap, ketchup, bostongurka, ”knaperlök”, strimlad isberg, skivade tomater.

Lördag 31/8
Lunch: Kassler, champinjonsås, stekt potatis, sallad. Kaffe med kaka.
Middag: Kycklinggryta, kokt potatis, sallad. Dessert.

Söndag 1/9
Lunch: Laxpudding, skirat smör, sommargurka, citron, ärtor. Dessert.
Middag: Mozzarellabiff, rödvinssås, rotfruktsgratäng, sallad.


 

Veckans meny

Vecka 36

Måndag 2/9
Lunch: Chorizo, ratatouille, kokt potatis, sallad.
Middag: Fläskpannkaka, lingonsylt, rivna morötter. Kräm med mjölk.

Tisdag 3/9
Lunch: Kräftströmming, potatismos, hårt bröd med ost, sallad.
Middag: Kycklingpannbiff, gräddsås, stekt lök, kokt potatis, varma grönsaker.

Onsdag 4/9
Lunch: Raggmunk, stekt fläsk, lingonsylt, kokta morötter.
Middag: Stekt falukorv, stuvade grönsaker, kokt potatis, sallad.

Torsdag 5/9
Lunch: Champinjonsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Köttbullar, gräddsås, potatismos, lingonsylt, sallad.

Fredag 6/9
Lunch: Kalops, rödbetor, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Panerad schnitzel, bearnaisesås, stekt klyftpotatis, sallad.

Lördag 7/9
Lunch: Plan 3+4, örtkalkon, plan 5+6, grillade kycklingben, potatisgratäng, sallad. Dessert.
Middag: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker. Kaffe med kaka.

Söndag 8/9
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron. Dessert.
Middag: Kycklinggryta med basilikasås, kokt potatis, sallad.


 

Kontaktuppgifter