Vecka 24

Måndag 10/6
Lunch: Stekt chorizo, potatis, ratatouille, sallad.
Middag: Kålbiff, gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker.

Tisdag 11/6
Lunch: Kokt fisk med pepparrotssås, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Stekt fläsk, stekt lök, löksås, kokt potatis, rivna morötter.

Onsdag 12/6
Lunch: Italiensk korvgryta, pasta, sallad.
Middag: Kycklinggryta, gelé, kokt potatis, sallad.

Torsdag 13/6
Lunch: Broccolisoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, kokta grönsaker.

Fredag 14/6
Lunch: Potatisbullar, bacon, lingonsylt, rivna morötter.
Middag: Lasagne, vitkålssallad.

Lördag 15/6
Lunch: Skinkstek, äppelsås, kokt potatis, äppelmos, varma grönsaker. Kaffe med kaka.
Middag: Panerad schnitzel, stekt potatis, bearnaisesås, sallad. Dessert

Söndag 16/6
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, ärtor, citron. Dessert.
Middag: Köttfärsfylld pannkaksrulle, sallad, gräddfilsdressing


 

Veckans meny

Vecka 25

Måndag 17/6
Lunch: Stekt frukostkorv, stuvade morötter, kokt potatis, sallad.
Middag: Kycklinggryta med basilikasås, kokt potatis, sallad.

Tisdag 18/6
Lunch: Stekt strömming, potatismos, sommargurka, rivna morötter.
Middag: Stekt fläsk med raggmunk, lingonsylt, sallad.

Onsdag 19/6
Lunch: Kalops, rödbetor, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Köttfärssås bolognaise, pasta, ketchup, riven ost, sallad.

Torsdag 20/6
Lunch: Grön ärtpuresoppa, hårt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Dillköttgryta, kokt potatis, varma grönsaker.

Fredag 21/6 Midsommarafton
Lunch: Midsommarbuffé.
Middag: Kall inkokt lax, dill creme fraiche, kokt potatis, ärtor och citron

Lördag 22/6 Midsommardagen
Lunch: Plan 3+4, kycklingfilé, plan 5+6 grillade kycklingklubbor, potatisgratäng, sallad.
Middag: Rökt skinka, potatissallad, tomatklyftor, skivad gurka. Dessert.

Söndag 23/6
Lunch: Matjesill, gräddfil, tunnskivad salladslök, kokt potatis, sallad, hårt bröd och ost. Kaffe med kaka.
Middag: Pepparbiff, rödvinssås, stekt klyftpotatis, sallad. Dessert.


 

Vecka 26

Måndag 24/6
Lunch: Kycklinggryta, kokt potatis, gelé, sallad.
Middag: Stekt falukorv, sommarmos (potatismos med riven morot och strimlad purjolök), senap, ketchup, sallad.

Tisdag 25/6
Lunch: Kålbiff, gräddsås, kokt potatis, lingonsylt, varma grönsaker.
Middag: Blomkålssoppa, mjukt bröd, köttpålägg. Ostkaka med sylt.

Onsdag 26/6
Lunch: Laxbullar med gräslökssås, kokt potatis, sallad.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, sallad, gräddfilsdressing, hårt bröd och ost.

Torsdag 27/6
Lunch: Ängamatssoppa, mjukt bröd med ost. Pannkaka med sylt och grädde.
Middag: Kycklingpannbiff med champinjonsås, kokt potatis, gelé, sallad.

Fredag 28/6 
Lunch: Fläskköttgryta med senap, kokt potatis, sallad.
Middag: ”Mosbricka” stekt grillkorv, potatismos, bostongurka, senap, ketchup, torkad lök, tomatskivor, strimlad isbergssallad.

Lördag 29/6
Lunch: Örtkalkon, rödvinssås, stekt potatis, gelé, sallad. Kaffe med kaka.
Middag: Gulaschgryta med creme fraiche topping, kokt potatis, sallad. Dessert.

Söndag 30/6
Lunch: Kokt fisk med sparris och persiljesås, kokt potatis, ärtor.
Kaffe med After Eight.
Middag: Fläskkarré, äppelsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker.


 

Kontaktuppgifter