Vecka 7

Måndag 11/2
Lunch: Stekt falukorv, senapssås (vit grundsås med senap), kokt potatis, sallad.
Middag: Linssoppa, mjukt bröd och köttpålägg. Ostkaka sylt och grädde.

Tisdag 12/2
Lunch: Stekt strömming, potatismos, rivna morötter, hårt bröd och ost.
Middag: Vegetarisk lasagne, vitkålssallad.

Onsdag 13/2
Lunch: Fläskköttgryta med senap, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Kålpudding, gräddsås, kokt potatis, varma grönsaker.

Torsdag 14/2
Lunch: Ärtsoppa. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Stekt prinskorv, stekt potatis, stuvade grönsaker. 

Fredag 15/2
Lunch: Fiskbullar med rotsaker i dillsås, kokt potatis, sallad.
Middag: Köttbullar, gräddsås, lingonsylt, kokt potatis, kokta morötter.

Lördag 16/2
Lunch: Fläskkarré, äppelsås, äppelmos, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Grillade kycklingben, Plan 5+6, Örtkalkon Plan 3+4, potatisgratäng, sallad. Dessert.

Söndag 17/2
Lunch: Wallenbergare, gräddsås, potatismos, lingonsylt och ärtor.
Middag: Janssons frestelse, ägghalvor, hårt bröd och ost, sallad. Kräm med mjölk.


 

Vecka 6

Måndag 4/2
Lunch: Stekt falukorv, stuvad vitkål, kokt potatis, sallad eller varma grönsaker.
Middag: Nikkolausoppa, mjukt bröd och ost. Ostkaka sylt och grädde.

Tisdag 5/2
Lunch: Kräftströmming, potatismos, ärtor, hårt bröd och ost.
Middag: Äggakaka, lingonsylt, mjukt bröd och köttpålägg. Kräm med mjölk.

Onsdag 6/2
Lunch: Stekt fläsk, löksås och kokt potatis, grönsaker.
Middag: Italiensk korvgryta, pasta, vitkålssallad.

Torsdag 7/2
Lunch: Champinjonsoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Köttgryta med rotsaker och kokt potatis, sallad.

Fredag 8/2
Lunch: Kokt köttkorv, pepparrotssås, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: "Hamburgertallrik", klyftpotatis.

Lördag 9/2
Lunch: Kokt lax med vitvinssås, kokt potatis, citron och varma grönsaker.
Middag: Skinkstek, gräddsås, äppelmos, kokt potatis, sallad. Dessert.

Söndag 10/2
Lunch: Kycklingfilé, gräddsås med senap och dragon, stekt potatis, sallad.
Middag: Ostgratinerade crepes med skinka, sallad med gräddfilsdressing. Fruktcocktail med grädde.


 

Vecka 5

Måndag 28/1
Lunch: Stekt prinskorv, stuvade rotfrukter, kokt potatis
Middag: Köttsoppa, hårt bröd med ost. Ostkaka med sylt

Tisdag 29/1
Lunch: Stekt salt sill, löksås, stekt lök, kokt potatis, riven morot
Middag: Böngryta med spiskummin, gräddfils-topping, ris/potatis, sallad

Onsdag 30/1
Lunch: köttbullar, gräddsås, kokt potatis, lingon, varma grönsaker
Middag: Vegetarisk lasagne, vitkålssallad

Torsdag 31/1
Lunch: Broccolisoppa, hårt bröd och ost. Pannkaka grädde och sylt.
Middag: Kycklinggryta ris/potatis, sallad

Fredag 1/2
Lunch: Kåldolmar, gräddsås, kokt potatis, kokta morötter, lingonsylt
Middag: ”Mosbricka” stekt grillkorv, potatismos 

Lördag 2/2
Lunch: Örtkalkon, stekt potatis, äppelsås, varma grönsaker.
Middag: Gulaschgryta, kokt potatis, creame fraiche topping, sallad. Dessert

Söndag 3/2
Lunch: Kokt lax med hollandaisesås, kokt potatis, varma grönsaker.
Middag: Pannkaksrulle med currykyckling, sallad, creame fraiche dressing. Konserverade persikor med lättvispad grädde.


 

Kontaktuppgifter